Bucuraţi-vă de confort din plin.

Confortul.

La bordul modelului T-Roc, puteţi simţi calitatea materialelor şi a dotărilor atent alese. T-Roc Design oferă scaune Confort în echiparea standard. Versiunea T-Roc Sport invită şoferul şi pasagerul din faţă să ia loc pe scaune Sport, care oferă sprijin lateral foarte bun.

Și tapiţeriile vă oferă posibilitatea de a vă exprima gusturile personale. Rafinamentul maxim este asigurat de pachetul opţional de piele ecologică Vienna, care emană şarm şi stil.

O altă dotare deosebit de atractivă este plafonul panoramic glisant. Acesta permite luminii să inunde interiorul, creând impresia de spaţiu şi mai generos. Plafonul este compus din două elemente de sticlă, cel din faţă fiind rabatabil şi glisant electric. Când soarele este prea puternic, plafonul vitrat poate fi acoperit complet cu jaluzeaua de dedesubt, prin simpla acţionare a unui buton.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Nicio ezitare! Se vede de la prima privire! Noul T-Roc.