Parcarea nu a fost niciodată mai simplă.

Parcarea.

La manevrarea automobilului, asistentul pentru parcare vă avertizează sonor şi vizual cu privire la obstacolele din faţa şi din spatele maşinii.1  Asistentul opţional pentru parcare "Park Assist" oferă chiar și mai mult, având capacitatea de a direcţiona automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare. Sistemul identifică în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiuni şi vă poate, de asemenea, ajuta la ieşirea de pe locurile de parcare paralele1. Dumneavoastră mai trebuie doar să acţionaţi ambreiajul, acceleraţia şi frâna şi să monitorizați manevra de parcare.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.