Inchidere meniu

Înregistrați-vă o dată, beneficiați mult timp.

Înregistrați-vă o dată, beneficiați mult timp.

Fiecare erou are ajutoarele sale. Și cu serviciile We Connect, aveți o gamă întreagă de ajutoare. Aflați ce servicii sunt cele mai potrivite pentru viața de zi cu zi și care sunt cerințele care trebuie îndeplinite. Aici puteți vedea toate serviciile și opțiunile dintr-o privire.

Disponibilitatea serviciilor descrise în pachetele We Connect și We Connect Plus poate varia de la țară la țară și depinde de modelul, anul modelului și echiparea vehiculului. Puteți găsi mai multe informații despre serviciile disponibile la portal.volkswagen-we.com sau în aplicația We Connect.

Funcții de bază

Funcții de bază, precum serviciul apel de urgență și sistemul de apel urgență eCall prevăzut prin lege, vă stau la dispoziție fără a fi nevoie să încheiați un contract We Connect separat. Dacă doriți să transferați anumite funcții personalizate selectate de la un autovehicul la altul, aveți nevoie de Discover Media sau Discover Pro. În plus, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele de utilizator și parola.

We Connect

Accesul dumneavoastră la serviciile digitale ale Volkswagen și la conexiunea directă cu autovehiculul dumneavoastră: cu We Connect, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen este pregătit pentru conectivitate. După o activare unică, puteți folosi în mod gratuit numeroase servicii online utile și inovatoare.

Pentru utilizarea acestor servicii gratuite, trebuie să încheiați online un contract separat We Connect cu Volkswagen AG.

Serviciu Activare Condiții tehn.
Cheie digitala We Connect Sistem de navigație „Discover Pro”, smartphone-uri compatibile
Apel pana We Connect Serie
Stare autovehicul We Connect Serie
Uși și lumini We Connect Serie
Raportare automată accident We Connect Serie
Raport de stare autovehicul We Connect Serie
Date deplasare We Connect Serie
Poziție de parcare We Connect Serie
Planificare evenimente service We Connect Serie

1) Disponibil doar cu sistemul de navigație opțional "Discover Pro" și în combinație cu aplicația We Connect. Inițial, sunt disponibile pentru Passat și Arteon cinci chei digitale gratuite, iar pentru Golf sunt disponibile, după achiziționarea funcției, de asemenea cinci chei digitale. Cheile digitale pot fi valorificate în primii 4 ani de la încheierea contractului We Connect. Transferul unei chei digitale presupune o verificare a identității expeditorului cheii prin intermediul procedurii Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil, cheia digitală are o valabilitate de un an condiționată pentru dispozitivul terminal.

We Connect Plus

Întreaga lume a serviciilor digitale de la Volkswagen duce conectivitatea la un nou nivel: cu ID-ul dvs. Volkswagen și activarea "We Connect Plus", vă sunt disponibile funcții inteligente suplimentare: de la navigație inteligentă cu informații în timp real la streaming media și web radio până la utilizarea smartphone-ului ca telecomandă. Pentru și mai mult confort și divertisment.

 Un contract separat We Connect Plus trebuie încheiat online cu Volkswagen AG pentru a utiliza aceste servicii. Pentru We Connect Plus, după predarea vehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra vehiculul pe portal.volkswagen-we.com și pentru a utiliza serviciile pe toată durata termenului inițial gratuit (în funcție de echipament: de exemplu 1 an / Discover Media și Ready 2 Discover sau 3 ani / Discover Pro).

Serviciu Categorie Activare Cerințe tehnice
Area notification Funcții vehicul We Connect Plus -
Area notification Funcții vehicul We Connect Plus -
Claxon & Semnalizare Funcții vehicul We Connect Plus -
Alarma online Funcții vehicul We Connect Plus Alarma
Ventilatie online Funcții vehicul We Connect Plus Necesită o capacitate suficientă a bateriei ( doar pentru anumite motorizări ale noului Golf)
Incalzire in stationare onlineOnline-Standlüftung Funcții vehicul We Connect Plus Încălzire auxiliară
Blocare & deblocare 1) Funcții vehicul We Connect Plus -
Timpi de plecare Funcții vehicul We Connect Plus Vehicul electric sau plug-in hybrid
Climatizare Funcții vehicul We Connect Plus Vehicul electric sau plug-in hybrid
Incarcare Funcții vehicul We Connect Plus Vehicul electric sau plug-in hybrid
Comanda vocala online Funcții vehicul We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade”; Control vocal
Webradio 2) Steaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro; Pachet „Streaming & Internet"
Media-Streaming 2)3) Steaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro; Pachet „Streaming & Internet"
WLAN-Hotspot 2) Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro
Informatii din trafic online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade"
Planificare ruta online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade"
Puncte de alimentare & incarcare Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade"
Actualizare harti online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade"
Locuri de parcare Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade"
Import destinatii online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după ce navigația a fost activată prin „We Upgrade"

1) Serviciul Încuiere și descuiere este relevant din perspectiva siguranței și presupune o verificare a identității prin procedura Volkswagen Ident. Identitatea dumneavoastră este verificată de către un partener Volkswagen sau prin video-chat.

2) Comandă vocală (online) este disponibilă în prezent pentru următoarele limbi: germană, engleză (Marea Britanie și SUA), franceză, spaniolă, cehă și italiană. 

3) Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", precum și a hotspotului WLAN este necesar un volum suplimentar de date, care se poate achiziționa prin pachetele de date contra cost prin intermediul partenerului extern de telefonie mobilă "Cubic Telecom" și se poate utiliza în zona de acoperire a rețelei din numeroase țări europene. Informații despre prețuri și țările compatibile se regăsesc pe https://vw.cubictelecom.com. Alternativ, există posibilitatea unei conexiuni proprii de date prin intermediul unui terminal mobil (tethering cu smartphone-ul) cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă și exclusiv în zona de acoperire a rețelei respective de telefonie mobilă. La primirea de pachete de date de pe internet pot apărea costuri suplimentare (de exp., taxe de roaming), în funcție de tariful rețelei dumneavoastră mobile și în special în cazul utilizării în străinătate. 

4) Utilizarea presupune un cont pentru un serviciu streaming corespunzător.

We Upgrade

"We Upgrade" vă permite să vă echipați ulterior autovehiculul Volkswagen cu funcții suplimentare. Pentru a achiziționa și a utiliza articolele "We Upgrade", aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract valabil We Connect și legitimația dumneavoastră ca utilizator principal, ceea ce înseamnă interconectarea contului dumneavoastră de utilizator cu autovehiculul respectiv. În plus, este necesar ca autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice și echipamentele hardware necesare pentru respectivul "We Upgrade". Funcțiile disponibile "We Upgrade" pentru autovehiculul respectiv pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în magazinul In-Car al sistemului Infotainment. Pentru produsele contra cost, se poate înregistra în magazinul virtual We Connect o modalitate de plată, în timp ce în magazinul In-Car puteți plăti prin transfer bancar. Funcțiile "We Upgrade" achiziționate și activate rămân în autovehicul, se pot folosi de toți șoferii și nu pot fi transferate la alte autovehicule.

Funcție Activare Cerințe tehnice
Navigație We Connect Für We Connect vorbereitetes Fahrzeug; Ready 2 Discover
App-Connect inkl. App-Connect Wireless für Apple CarPlay und Android Auto™ von Google1) We Connect Für We Connect vorbereitetes Fahrzeug; Ready 2 Discover oder Discover Media für die kabellose Nutzung von Apple CarPlay™ und Android Auto™ von Google
Sprachbedienung2) We Connect Für We Connect vorbereitetes Fahrzeug; Ready 2 Discover3) oder Discover Media
Ambientebeleuchtung (mehrfarbig) We Connect Der neue Golf; Ambientebeleuchtung
Fernlichtregulierung Light Assist We Connect Der neue Golf

1) App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timp ce conduceți. Rețineți, de asemenea, că unele aplicații nu sunt oferite pentru fiecare dintre cele trei tehnologii, și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la o țară la alta. Găsiți informații privind compatibilitatea smartphone-urilor, pentru Apple CarPlay™, pe https://www.apple.com/ios/carplay/, pentru Android Auto™ pe https://www.android.com/intl/auto/ și pentru MirrorLink® pe https://mirrorlink.com/.

2) Utilizarea funcțiilor extinse ale comenzii vocale online necesită un Volkswagen ID și o licență activă We Connect Plus. În funcție de modelul și echiparea autovehiculului, multe funcții ale autovehiculului și servicii online pot fi comandate vocal.

3) Comandă vocală (online) este disponibilă în prezent pentru următoarele limbi: germană, engleză (Marea Britanie și SUA), franceză, spaniolă, cehă și italiană.

4) Comanda vocală a funcțiilor de navigație de la "Ready 2 Discover" este posibilă numai după activarea navigației prin "We Upgrade".

Pachete, termene & prețuri

Vehiculele compatibile cu We Connect sunt pregătite standard pentru conectivitate. Pentru vehiculele noi, în funcție de echipament, anumite pachete de servicii sunt disponibile gratuit pentru o perioada inițiala.  

We Connect We Connect Plus (fără navigație) We Connect Plus (cu navigatie)
Durată inițială gratuită gratuit 1 an "1 an (Discover Media sau Ready 2 Discover) 3 ani (Discover Pro)"
Prelungire cu 1 an - RON 365 RON 709
Verlängerung um 2 Jahre - RON 579 RON 1 165

Reprezentarea arată oferta curentă de vânzăre.

We Connect App Download

 

Experimentați toate avantajele We Connect și Car-Net într-o singură aplicație. Descărcați  aplicația We Connect pentru sistemul dvs. de operare smartphone și conectați-o la Volkswagen.

App Store

Play Store

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen