La bord, dumneavoastră aveţi totul sub control.

Bordul

Încă de prima dată când veţi urca în maşină, vă veţi orienta rapid, pentru că instrumentele de bord şi comenzile sunt toate orientate spre şofer. Opțional, puteţi alege afişajul Active Info Display, în schimbul instrumentelor rotunde clasice. Ecranul acesta color de înaltă rezoluţie poate afişa mai multe informaţii decât vitezometrul analogic obişnuit. De exemplu, vă oferă date detaliate privind călătoriile sau reprezintă grafic activitatea sistemelor de asistență a şoferului, în diferite moduri de afişare. În combinaţie cu un sistem de navigaţie, puteţi opta pentru afişarea hărţii de mari dimensiuni, chiar în faţa dumneavoastră. Veţi aprecia cu siguranţă acest plus de confort.

Ca dotare standard, la bordul versiunilor T-Roc Sport şi T-Roc Design, veţi beneficia de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele. Acesta vă permite să controlaţi diferite funcţii, precum cele ale sistemului multimedia, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan. Este un avantaj de care vă puteţi bucura şi la varianta de echipare de bază a modelului T-Roc, optând pentru această dotare opţională. Dacă aţi ales un model T-Roc cu 4MOTION, puteţi utiliza şi 4MOTION Active Control. Acesta vă permite să selectaţi oricând modul de condus dorit, de la modul "Snow", la modul "Sport".

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.