Menü schließen

Piese Originale Volkswagen® Amortizoarele Originale Volkswagen

Piese Originale Volkswagen® Amortizoarele Originale Volkswagen

Cu amortizoarele originale Volkswagen confortul și siguranța nu se pierd pe drum. Descoperă aici cum funcționează.

Amortizoarele Originale Volkswagen

... pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini, la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură cea mai bună stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei, cum ar fi în timpul abordării unor viraje la viteză mare.

... reacţionează prompt la orice denivelare din asfalt şi măresc tracţiunea, prin reducerea foarte rapidă a oscilaţiilor.

... menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, astfel oferind un contact mai bun cu solul – chiar şi atunci când automobilul este încărcat la maximum, are numărul maxim de pasageri sau are o remorcă.

... sunt proiectate special pentru fiecare model în parte. Funcţionează optim doar în combinaţie cu toată gama de componente de suspensie, inclusiv frâne şi sisteme de asistenţă a şoferului, destinate siguranţei.
... ajută la evitarea suprasarcinilor pe componente individuale ale suspensiei şi previn apariţia prematură a uzurii şi chiar a defectării unor componente precum anvelopele, astfel ajutându-te să eviţi costuri suplimentare inutile.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team