VW Passat GTE: Car-Net e-Remote

 

În plus, smartphone-ul dumneavoastră poate fi utilizat şi ca telecomandă: astfel, de exemplu, serviciul "Climatizare" vă informează cu privire la temperatura exterioară curentă şi vă permite să selectaţi înainte de călătorie parametrii doriţi pentru sistemul de climatizare din interiorul modelului Passat GTE. Funcţia "Management baterie" vă permite să porniţi sau să opriţi încărcarea bateriei, confortabil, de acasă. Totodată puteţi verifica autonomia rămasă. Iar serviciul "Ultima poziţie de parcare" nu vă ajută doar memoria, ci, dacă este cazul, vă poate indica şi drumul spre maşină.

 

Detalii despre Car-Net

Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,7 - 1,6, consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 12,8 - 12,2; emisii de CO2 în g/km: mixt 39 - 37, clasa de eficienţă: A+Valorile indicate sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Informaţiile nu se referă la un singur autovehicul şi nu sunt parte a ofertei, ci servesc exclusiv pentru compararea între diferitele tipuri de autovehicule. Consumul de combustibil / energie electrică şi emisiile de CO₂ ale unui autovehicul nu depind doar de eficienţa utilizării combustibilului / energiei electrice prin intermediul tehnologiei autovehiculului, ci sunt influenţate şi de modul în care autovehiculul este condus şi de alţi factori care nu sunt de natură tehnică (de ex. condiţii de mediu).
Dotările şi accesoriile adiţionale (componente suplimentare, anvelope etc.) pot modifica parametrii relevanţi ai autovehiculului, ca de exemplu greutatea, rezistenţa la înaintare şi caracteristicile aerodinamice şi, alături de condiţiile meteo şi de cele de trafic, pot influenţa consumul şi performanţele. Valorile cu privire la consum şi la emisiile de CO₂ indicate sub formă de valori "de la - până la" sunt valabile în funcţie de formatul de anvelope ales şi de dotările opţionale.
Observaţie conform Directivei 1999/94/CE în varianta valabilă în prezent: Informaţii adiţionale cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul privind consumul de carburant şi emisiile de CO₂ pentru toate modelele de autoturisme", disponibil gratuit în toate locaţiile de vânzare ale Uniunii Europene
Clasele de eficienţă evaluează autovehiculele în baza emisiilor de CO₂, în funcţie de masa proprie a autovehiculului. Autovehiculele care corespund unei valori medii, sunt încadrate în categoria D. Autovehiculele care au valori mai bune decât media actuală, sunt încadrate în categoriile A+, A, B sau C. Autovehiculele care au valori mai slabe decât media actuală, sunt încadrate în categoriile E, F sau G.

 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat GTE Hibridul plug-in fără compromisuri.