Pentru a vedea ce se ascunde în întuneric.

Funcţia opţională de asistenţă pentru vizibilitate nocturnă pare desprinsă din filmele hollywoodiene. Doar că nu vă fac viaţa mai aventuroasă, ci mai relaxată. O cameră video cu infraroşu "priveşte" înainte, pe o distanţă de 300 de metri şi reacţionează la căldura emanată de corpuri.1) Pe panoul planşei de instrumente sau pe afişajul opţional Digital Cockpit puteţi astfel vedea imaginea aferentă. Dacă situaţia este critică, sistemul vă va avertiza.1) Astfel, dispuneţi de o sursă adiţională care vă ajută să recunoaşteţi mai uşor o persoană sau, de exemplu, o căprioară pe carosabil. Este cu atât mai util, mai ales când vizibilitatea este redusă de ceaţă sau ploaie. Astfel puteţi reacţiona din timp în cazul unui pericol.

 

1) Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg