Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen.

Car-Net App-Connect.

Car-Net App-Connect¹⁾ (dotare opţională) vă permite să conectaţi confortabil smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul radio opţional Composition Media sau cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media sau Discover Pro. Astfel puteţi utiliza anumite aplicaţii de pe telefonul mobil, prin intermediul touchscreen-ului automobilului. Dar avantajul nu constă doar în utilizarea facilă: aplicaţiile numeroase pot procesa informaţiile puse la dispoziţie de autovehicul pentru a oferi funcţii adiţionale utile sau distractive.

Volkswagen oferă trei interfeţe pentru conectarea smartphone-urilor: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google şi Apple CarPlay™. La www.volkswagen.de/mobiltelefon puteţi verifica cu care dintre tehnologiile enumerate este compatibil smartphone-ul dumneavoastră. Vă rugăm să aveţi în vedere şi că anumite aplicaţii nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii şi că disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere de la o ţară la alta.

1. Disponibil exclusiv în combinaţie cu sistemul radio "Composition Media" sau sistemele de navigaţie "Discover Media" şi "Discover Pro". Volkswagen Car-Net App-Connect cuprinde tehnologiile MirrorLink™, funcţia Android Auto™ de la Google şi funcţia CarPlay™ de la Apple. Disponibilitatea acestor tehnologii poate diferi de la o ţară la alta. Car-Net "App-Connect"  este suportat deja de numeroase telefoane mobile şi Volkswagen colaborează strâns cu producători mari de smartphone pentru a încuraja larga răspândire a tehnologiilor Car-Net "App-Connect". Informaţii actuale cu privire la compatibilitatea telefoanelor mobile noi, respectiv disponibile deja pe piaţă, găsiţi la www.volkswagen.de/mobiltelefon.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace