Alexa conduce Golf

Amazon Alexa* se regăsește acum și în modelul dumneavoastră Volkswagen. Aceasta înseamnă că puteți utiliza Alexa în Golf Variant în exact același mod în care o faceți acasă. Exact, Alexa vă poate ajuta să programați întâlniri sau să întocmiți o listă de cumpărături, chiar și atunci când sunteți pe drum. Aveți o melodie care nu vă iese din minte? Solicitați Alexa să o redea prin intermediul Amazon Music. Nu trebuie decât să descărcați Alexa ca aplicație gratuită In-Car prin intermediul magazinului din noul Golf Variant.

 

*Amazon, Alexa și toate logourile și mărcile mobile sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale subsidiarelor sale. Funcția Alexa prezentată depinde de tehnologia smart home; aveți nevoie de un cont de utilizator Amazon pentru a folosi Alexa. Volkswagen AG permite clienților să utilizeze Alexa în autovehicule; serviciile Alexa bazate pe cloud sunt oferite de Amazon. Pentru a putea utilizați aplicația In-Car Alexa într-un Volkswagen, veți avea nevoie și de un Volkswagen ID și de un contract We Connect care include opțiunea de comandă vocală. Dumneavoastră veți răspunde pentru toate costurile aferente conexiunii de date. Aplicația In-Car Alexa este disponibilă/utilizabilă numai în autovehicule cu echiparea specifică țării pentru Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Italia, Spania și Franța. Reprezentanța dumneavoastră Volkswagen vă poate spune dacă autovehiculul dumneavoastră îndeplinește aceste cerințe. Țările mai sus menționate sunt în prezent singurele țări suportate de aplicația In-Car Alexa, deoarece Amazon Alexa este disponibilă numai în aceste țări.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Inchidere meniu

Noul Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen