Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf Das Auto.

Doar cei care cunosc oamenii, pot construi o astfel de mașină.

Am ascultat mai bine, am privit cu mai multă atenţie şi am pus mai multe întrebări, urmărind un singur obiectiv: maşina care să înţeleagă cel mai bine oamenii, care să răspundă cel mai clar la întrebările viitorului şi să dea şi de acum înainte denumirea unei întregi clase auto.

Galerie de imagini

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Infotainment

Dynaudio

De bon ton.

Sistemul opţional de sonorizare DYNAUDIO Excite impresionează prin sunetul extraordinar de limpede 400 de W distribuiţi pe opt difuzoare DYNAUDIO de înaltă calitate, optim reglate, garantează un sunet plin şi clar. Deosebit este şi subwoofer-ul performant, care pune în valoare mai ales sunetele profunde de bas.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul este extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi fi în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Cu sistemul on-line "Car-Net Guide & Inform" aveți la dispoziție o varietate de  de funcţii care și-au demonstrat eficiența.

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Sistemele moderne de infotainment cu touchscreen incluse în echiparea standard, ridică standardele în clasa modelului Volkswagen Golf.

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfeţele opţionale "Comfort" şi "Business" aveţi permanent ambele mâini libere şi traficul sub control.

Sisteme de asistenţă

ACC şi Front Assist

Cu sistemele ACC şi Front Assist puteţi să vă relaxaţi, chiar şi atunci când traficul este aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară pe următorii kilometri? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Asistentul "Park Assist"

Parcare perfectă.

Parcare ca prin minune: asistentul pentru parcare "Park Assist" are capacitatea de a direcţiona automat maşina, în limitele posibilităţilor sistemului, pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare, identificând în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiune.

Funcţia de selectare a modului de condus

Personalizată şi inteligentă: funcţia de selectare a modului de a conduce.

Cu modelul Golf puteţi să călătoriţi sportiv şi, totodată, economic. Vă doriţi uneori ca maşina dumneavoastră să fie mai sportivă? V-aţi dori să conduceţi cu un consum şi mai redus? Cu funcţia opțională de selectare a modului de conducere, dumneavoastră decideţi, în funcţie de situaţie şi de propriile dumneavoastră dorinţe.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă ajută să vedeți totul, pentru a putea reacţiona corespunzător, chiar şi în situaţiile din trafic în care nu aveţi vizibilitate bună. Setați opțiunea în configurator Golf și beneficiați de siguranță sporită în trafic.

Eficienţă

TDI

Inovatoare şi economice: motoarele diesel.

Dispunând de tehnologia Common-Rail, propulsoarele diesel asigură putere maximă, la un consum minim.

TSI

Inteligente şi directe: motoarele pe benzină.

Inovatoarele motoare TSI pe benzină disponibile pentru modelul VW Golf sunt caracterizate prin performanţe superioare şi consum redus.

4MOTION

Cu... roţile pe pământ.

Nu doriţi să renunţaţi la tracţiunea ideală nici pe teren denivelat sau umed? Cu sistemul de tracţiune integrală inteligentă 4MOTION, disponibilă opţional în oferta VW Golf, acest lucru este posibil aproape oricând şi oriunde. 

Confort

Iluminarea ambientală

Totul este aşezat în lumina potrivită.

Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interior, cu ajutorul sistemelor de iluminare indirectă cu lumină albă.

Portbagajul

Încărcaţi rapid şi în siguranţă toate bagajele.

La fel ca pasagerii şi bagajele trebuie să aibă suficient spaţiu. Soluţiile inteligente de depozitare VW Golf oferă spații optime pentru obiectele mai mici sau mai mari.

Scaunul ergoActive

Pentru mai mult confort: scaunul ergonomic.

Scaunul "ergoActive" pentru şofer, cu posibilitate de reglare pe 14 direcţii, oferă confort sporit și condiţii sport în timpul condusului (dotare opţională).

Sistemul de climatizare "Climatronic"

Îndeplineşte toate dorinţele: climatizare pe 2 zone.

Sistemul opţional de climatizare "Climatronic" disponibil în oferta VW Golf permite reglarea temperaturii pe 2 zone distincte, cea a şoferului şi cea a pasagerului din faţă.

Pachetul de piele ecologică

Eleganţă atemporală. 

Pachetul opţional de piele "Vienna" conferă interiorului o alură premium. Imediat ce urcaţi la bord, vă întâmpină  mirosul caracteristic. La fiecare călătorie veţi savura senzaţia incomparabilă oferită de această dotare exclusivă.

 

Paşii următori