VW e-Golf: Designul luminos

 

Light Emitting Diode, adică LED, este o invenţie genială, care nu mai poate lipsi din tehnologia modernă. În comparaţie cu becurile clasice, care transformă mare parte din energie în căldură şi nu în lumină, LED-ul este o adevărată minune în domeniul economiei de energie. La aceasta se adaugă şi faptul că LED-ul are o durată de viaţă mai mare şi o rată mai redusă de defectare.

La Noul e-Golf veţi găsi diodele luminoase în multe locuri, dar mai ales în faruri şi în blocurile optice din spate. Farurile LED generează o lumină plăcută, similară celei naturale, oferind totodată o bună iluminare a carosabilului. Forma caracteristică a literei C în care sunt aşezate LED-urile reprezintă mai mult decât un simplu element de design, sporind totodată vizibilitatea automobilului dumneavoastră, la fel ca şi frumoasele blocuri optice spate cu LED.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

e-Golf e-Voluţia automobilului continuă.