Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Aprecieri şi reclamaţii Despre automobilul dumneavoastră

Întrebări cu privire la maşinile noi – Despre modelele noastre.

Bine ați venit în lumea Volkswagen. Suntem aici pentru a vă răspunde la toate întrebările despre Volkswagen și automobilele noastre. Am creat special pentru dumneavoastră formularul de contact Volkswagen care vă premite să luați legătura cu noi rapid și eficient pentru orice informație despre Volkswagen.

Aveţi întrebări referitoare la anumite modele Volkswagen? Puteți obține toate răspunsurile dorite folosind formularul de contact Volkswagen. Ne bucurăm să vă putem ajuta cu orice informație de care aveți nevoie. Vă rugăm să completaţi toate câmpurile marcate cu *, aceste informații ne ajută să vă  oferim informațiile dorite rapid, precis și complet. 

Care sunt informaţiile pe care doriţi să le transmiteţi?

Vă rugăm să înregistraţi informaţiile dumneavoastră de contact:

Volkswagen apreciază încrederea dumneaovastră. Vă asigurăm că datele de contact oferite de dumneavoasră sunt stocate și folosite exclusiv pentru a vă oferi răspunsurile și informațiile solicitate dumneavoastră şi nu vor fi comunicate terţilor. Mai multe detalii regăsiți în politica de prelucrare date personale