Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Beetle Cabrio

Deschis pentru orice. În doar 9,5 secunde.

Volkswagen Beetle Cabrio oferă propria sa formă de libertate - şi nu doar atunci când deschideţi plafonul mașinii. Pentru că numeroasele sale dotări oferă variate posibilităţi de personalizare. Iar când se va întâmpla ca soarele să nu vă  surâdă, zâmbetul va rămâne totuși pe chipul dumneavoastră.  Chiar şi atunci când afară nu mai este vară de mult.

Soft top-ul complet automat se deschide în doar 9,5 secunde, la viteze de deplasare de până la 50 km/h. Cu hayonul din sticlă securizată şi un capitonaj solid din PET, plafonul reduce zgomotele deranjante din exterior şi este extrem de rezistent la intemperii.

Atenţie: linii tăioase!

Cu secţiunea frontală mult mai sportivă, Beetle şi Beetle Cabrio au acum o alură care emană şi mai multă încredere în sine şi dovedeşte că liniile clare nu trebuie să fie întotdeauna drepte. La fel cum nici virajele în care se vor angaja nu vor lăsa pe nimeni nepăsător.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Volkswagen Beetle Cabrio din toate perspectivele.

Descoperiţi modelul Volkswagen Beetle Cabrio din toate perspectivele.

Multimedia

Sisteme radio şi de navigaţie

Cel mai bine este când vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Beetle Cabrio dispune în echiparea standard de sistemul radio "Composition Colour" cu opt difuzoare,  tehnologie cu utilizare facilă şi numeroase variante de conectare. Ca dotări opţionale aveţi la dispoziţie, în setul de oferte Volkswagen, sistemul radio "Composition Media" şi funcția de navigaţie "Discover Media", care nu lasă nicio dorinţă multimedia neîndeplinită.

Sistemul de sunet Fender®

Fiecare călătorie devine un concert Rock'n'Roll.

Sunetul redat de specialistul în chitare şi amplificatoare Fender® este renumit în întreaga lume. La cerere, îl puteţi savura şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen Beetle Cabrio. Calitatea sistemului poate fi percepută deja de la prima privire, datorită inserţiilor cromate care încadrează difuzoarele şi a emblemelor marcante de pe triunghiurile oglinzilor şi carcasa basului.

App-Connect

Automobilul dumneavoastră Volkswagen devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Cu sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia în trafic, puteţi folosi cu uşurinţă aplicaţiile compatibile, accesibile prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră multimedia.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi fi  în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic, vă puteţi planifica din timp călătoriile și puteți avea acces permanent la multe alte funcții utile disponibile prin serviciile on-line opţionale "Car-Net Guide & Inform"  disponibile în pachetul de oferte Volkswagen.

Comanda vocală

Sistemul dumneavoastră multimedia înţelege ce anume vă doriţi.

La bordul noului dumneavoastră Beetle Cabrio puteţi controla sistemele multimedia opţionale "Composition Media" şi "Discover Media" şi prin comandă vocală.

Sisteme de asistenţă

Senzorul "Blind Spot" cu sistem de asistență pentru ieşirea din parcare

Maşina dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă avertizează, în limitele capacităţii sistemului, de prezența maşinilor în unghiul mort,iar sistemul de asistență pentru ieşirea din parcare monitorizează zonele laterale ale maşinii dumneavoastră atunci când ieşiți din parcare în marşarier.

Sistemul electronic de control al stabilităţii

Păstraţi controlul.

Deosebit de util pe carosabil umed sau acoperit de polei, sistemul electronic de control al stabilităţii este inclus în echiparea standard a noului Volkswagen Beetle Cabrio. Acesta  vă ajută să nu derapaţi în situaţiile dificile din trafic.

Camera video pentru marşarier „Rear View“

Pentru că aveţi doar o singură pereche de ochi.

Camera video pentru marşarier "Rear View", oferită ca dotare opţională, vă permite să identificaţi obstacolele aflate în spatele maşinii. O cameră video integrată în hayonul maşinii transmite imaginile pe ecranul sistemului multimedia. Astfel, manevrele strânse devin mult mai facile, iar dumneavoastră puteţi să identificaţi mai bine obstacolele.

ParkPilot

Auzul vă ajută la parcare.

Un loc strâmt de parcare? Şi nu e nimeni prin apropiere care să vă îndrume? Cu sistemul opţional ParkPilot, automobilul dumneavoastră vă susţine în executarea manevrelor de parcare. Poate nu este la fel de şarmant ca un copilot, dar este cu siguranţă de încredere.

 

Eficienţă

Motoare

Performanţele ridicate şi eficienţa vă duc mai departe.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi dispune de un model care contribuie la reducerea consumului prin integrarea a numeroase măsuri şi dotări de eficientizare. Deci vă veţi bucura cu siguranţă să aflaţi că Beetle Cabrio este echipat în dotarea standard cu BlueMotion Technology.

BlueMotion Technology

Când eficienţa este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi dispune de un model care contribuie la reducerea consumului prin integrarea a numeroase măsuri şi dotări de eficientizare. Deci vă veţi bucura cu siguranţă să aflaţi că Beetle Cabrio este echipat în dotarea standard cu BlueMotion Technology.

Instrumentul adiţional de bord

Bucuraţi-vă de ambianţa specifică sportului cu motor. 

Trei instrumente de bord tubulare. Aşezate centrat. Şi în curâd indispensabile. Instrumentul adiţional de bord al modelului Beetle Cabrio transformă planşa de bord într-un habitaclu extrem de sportiv. Maximizaţi plăcerea condusului!

Transmisie automată DSG cu două ambreiaje

Transmisie automată DSG cu două ambreiaje.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje vă permite să schimbaţi treptele cursiv, fără întreruperea puterii de tracţiune, îmbinând avantajele specifice transmisiilor manuale cu cele ale transmisiilor automate şi  contribuind la reducerea consumului de combustibil.

Confort

Paravântul şi depozitarea acestuia

Savuraţi aerul proaspăt, fără curenţi neplăcuţi.

Deschideţi plafonul şi bucuraţi-vă de călătorie. Paravântul opţional vă protejează de curenţii neplăcuţi de aer şi poate fi depozitat cu uşurinţă în portbagaj atunci când nu îl utilizaţi.

Utilizarea în cotidian

Un cabriolet care vă oferă confort în activitățile cotidiene.

O maşină este bună atunci când satisface nevoile de fiecare zi ale proprietarului său. Beetle Cabrio este echipat cu spaţii şi funcţii practice de depozitare, pentru a vă oferi mai mult confort în viaţa de zi cu zi.

Farurile bi-xenon cu lumini de zi cu LED

Sunt plăcute la vedere. Iar vederea dumneavoastră este ajutată.

Farurile rotunde sunt specifice "feţei" şarmante a Broscuţei. Opţional puteţi echipa Beetle Cabrio şi cu farurile bi-xenon. Acestea îmbină într-un singur bloc optic luminile de întâlnire şi pe cele de drum cu luminile LED marcante de zi.

Paşii următori