VW Arteon: La drum

 

În dotarea standard este inclus, de exemplu, asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, cu Pedestrian Monitoring şi tempomat adaptiv. În măsura anumitor limite ale sistemului, acesta poate avertiza în cazurile în care distanţa devine prea mică şi poate contribui la scurtarea distanţei de frânare. Cu ajutorul datelor de navigaţie, sistemul poate avea în vedere chiar şi limitările de viteză şi forma virajelor.

O componentă importantă a sistemului Front Assist este funcţia Pedestrian Monitoring, care poate detecta dacă un pieton intră neaşteptat pe carosabil, în anumite limite ale sistemului. Imediat, şoferul este avertizat prin semnale acustice şi vizuale. Dacă acesta nu frânează, o scurtă acţionare automată a frânelor va avertiza că distanţa este prea mică. Dacă şoferul nu reacţionează nici acum, sistemul efectuează o frânare automată de urgenţă, în anumite limite ale sistemului.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.