Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Piesele Originale Refabricate Volkswagen

Știați că

→  După mulţi kilometri de utilizare, când Piesele Originale se uzează, încă mai pot oferi materiale şi energii valoroase? Volkswagen colectează  componente utilizate, le introduce în procesul de refabricare şi le oferă apoi ca Piese Originale Refabricate. 

→  Piesele Originale Refabricate sunt parte integrantă din gama de Piese Originale Volkswagen? Această secţiune de produse include peste 10.300 de articole grupate în aproximativ 60 de grupe de produse, inclusiv motoare şi transmisii. 

→  Dacă în cazul motoarelor, reparaţiile capitale presupun, în general, remedierea componentelor deteriorate, la Volkswagen motoarele defecte sunt complet dezmembrate? Componentele care se uzează şi deteriorează în mod normal sunt înlocuite cu piese noi, iar celelalte sunt verificate şi Refabricate. 

→  Programul Piese de Schimb Refabricate protejează, în mod activ, mediul înconjurător? În final, refabricarea înseamnă evitarea unor procese costisitoare şi mari consumatoare de energie, necesare în procesul de producţie iniţială.

→  Volkswagen a economisit 983 milioane KWh şi aproximativ 350.000 de tone de oţel doar în cadrul programului de refabricare a motoarelor? Această economie ar fi suficientă pentru a reconstrui, de 50 de ori, Turnul Eiffel. De asemenea, astfel a fost posibilă reducerea emisiilor de CO2 cu 586.000 de tone.

 

 Piesele Volkswagen Refabricate

…  sunt comercializate în schimbul componentelor uzate şi defecte, care la rândul lor pot fi Refabricate.

…  beneficiază de o perioadă identică de garanţie ca şi piesele noi, corespunzătoare, dar în medie costă cu 40% mai puţin.

…  deschid drumul către costurile mici de reparaţii ale autovehiculelor mai vechi, chiar dacă motorul a suferit daune masive.

…  sunt disponibile la scară largă, făcând posibile reparaţiile rapide ale automobilelor.

…  vă permit să cumpăraţi cu aceeaşi încredere cu care cumpăraţi toate Piesele Originale Volkswagen®.