Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

 Ştiaţi că?

→ Filtrul de aer poate imobiliza impurităţile din aerul din admisie înainte ca acesta să ajungă în camerele de combustie ale motorului?

 → Dacă particulele de aer ajung în motor, din cauza filtrelor greşit sigilate sau montate, se vor comporta precum hârtia abrazivă, deteriorând componente ca: segmenţii pistoanelor, lagăre, supape şi pereţii cilindrilor? Pentru a evita astfel de efecte negative optați întotdeauna pentru piese originale Volkswagen.

 → Când filtrele devin îmbâcsite, creşterea presiunii de vacuum din galeria de admisie poate trage particulele dăunătoare de praf din filtru de aer în motor?

 → Puterea şi cuplul motorului sunt direct proporţionale cu cantitatea de aer care poate fi introdusă în motor? Filtrul de aer auto are un efect de control asupra debitului de aer.

 → Hârtia filtrului este supusă unor sarcini mari? Pliurile acesteia trebuie să fie precise şi stabile, iar materialul din care este creată trebuie să fie impregnat perfect pentru a-şi păstra forma şi rolul chiar şi în prezenţa umidităţii.

 → Filtrele de aer de calitate au o durată de viaţă de aproximativ 80.000 - 100.000 de km? Peste această limită, debitul de aer descreşte rapid,  determinând diminuarea performanţelor motorului, precum şi creşterea consumului de combustibil şi de emisii.

 

Filtrele de aer Originale de la Volkswagen

… se potrivesc perfect cu fiecare tip de motor de la Volkswagen. Contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fără niciun fel de particule solide şi precis măsurat, astfel încât motorul să poată opera la capacitate optimă.

 …  filtrează eficient particule de praf de toate mărimile, asigurând în același timp un volum de aer precis determinat în sistemul de admisie.

 … posedă o capacitate mare de absorbţie, care se datorează: geometriei pliurilor hârtiei - create în funcţie de propulsor - modelului special, în relief, al hârtiei şi suprafeţei mari de filtrare.

 … se potrivesc exact în carcasa filtrului şi sunt perfect etanşate prevenind astfel pătrunderea aerului nefiltrat în motor. Pentru a asigura aceeași precizie este important ca înlocuirea acestora să se realizeze cu piese originale Volkswagen, într-un service autorizat.

 … amortizează zgomotele apărute în galeria de admisie a automobilului dumneavoastră Volkswagen.

 … garantează un nivel maxim de performanţă pe toată durata de viaţă.

 … asigură faptul că cifrele de consum şi de emisii nu cresc în timp, ceea ce este benefic atât pentru mediu cât şi pentru bugetul dumneavoastră.