Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante disponibile pentru Polo.

Cum preferaţi? Polo Trendline are incluse în echiparea standard jante din oţel de 14 inchi cu capace decorative. La linia de echipare Comfortline, sunt incluse jante din oţel de 15 inchi cu capace decorative. Opţional: jantele din aliaj uşor de 15 inchi "Sassari" cu finisaj Brillant Silver şi jantele din aliaj uşor, cu finisaj negru gloss, "Seyne" de 15 inchi, care accentuează look-ul dinamic al modelului.

Jantele din aliaj uşor de 15 inchi "Salou" fac parte din dotarea standard a versiunii de echipare Polo Highline. Liniile de echipare Comfortline şi Highline vă oferă spre alegere o gamă şi mai largă de jante opţionale din aliaj uşor: jantele elegante "Las Minas" (16 inchi) cu finisaj Brillant Silver sau Adamantium Silver, jantele stilate "Torsby" (16 inchi) cu finisaj gloss sau negru, precum şi jantele expresive, disponibile exclusiv pentru Polo Highline, numite "Pamplona" (17 inchi), cu cinci spiţe duble şi finisaj Glam Silver sau Adamantium Silver. Iar dacă prefereați un design extrem de sportiv, cu siguranţă că veţi adora jantele argintii gloss "Sebering" oferite de divizia Volkswagen R GmbH. Acest model de jante integrează în mod reuşit contururile marcante de pe spiţe şi sunt disponibile şi în versiune neagră, ca parte a Pachetului "Black Style". Volkswagen R GmbH oferă, de asemenea, jantele spectaculoase din aliaj uşor de 17 inchi "Bonnville", pentru linia de echipare Highline.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo