Automobilul dumneavoastră Polo vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul „Blind Spot“

Fiecare elev de şcoală de şoferi învaţă să se uite peste umăr, pentru a putea observa eventualele autovehicule din unghiul mort. Dar acum, opţional, este disponibil pentru Polo senzorul Blind Spot. Imediat ce în unghiul mort apare un alt autovehicul, şoferul este avertizat de potenţialul pericol, prin afişajul cu LED de pe oglinda exterioară.¹ Dacă şoferul acţionează totuşi semnalizarea, respectivul LED integrat în sticla oglinzii începe să lumineze intermitent, pentru a atrage şi mai mult atenţia asupra pericolului. Senzorul opţional "Blind Spot" funcţionează la viteze de la 15 km/h şi este oferit în combinaţie cu asistentul pentru ieşirea din parcare.

Asistentul pentru ieşirea din parcare ajută şoferul la manevrele de ieşire în marşarier de pe locurile de parcare.¹ Senzorii din bara de protecţie spate permit sistemului să monitorizeze traficul perpendicular, din spatele maşinii. La apropierea unui alt vehicul, semnalul sonor avertizează asupra situaţiei, la fel ca şi afişajul de pe display-ul sistemului radio sau de navigaţie. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul poate reduce gravitatea urmărilor unei eventuale coliziuni sau poate chiar contribui la evitarea în totalitate a unei coliziuni, în cazul ideal.

 

¹ Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo GTI