răsfaţă simţurile.

Linia de echipare "Atmosphere"

Touareg "Atmosphere" vă răsfaţă simţurile cu decorul din lemn preţios "Olive" şi cu pachetul din piele ecologică Vienna¹, cu nuanţe calde de maro. Cusăturile decorative bej, pragurile cu aplicaţii de metal pe interior, jantele din aliaj de 18 inchi şi bandourile cromate de la exterior subliniază designul rafinat al maşinii. Opţional puteţi alege inserţiile decorative "Walnut" din lemn preţios special, cu pori deschişi, precum şi pachetul din piele ecologică "Savona"², care este disponibil în două variante cu două nuanţe şi cu scaunele excelente ergoComfort.

 

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele ecologică ”Vienna".

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică "Savona"

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.