Bună-dispoziţie în orice situaţie.

Always on

Acum nu mai aveţi nevoie de smartphone pentru a vă conecta maşina la internet. Pentru că Touaregare un card eSIM integrat ce simplifică utilizarea serviciilor on-line, precum şi a posturilor radio on-line.

De exemplu, "connected Radio" vă permite să ascultaţi postul preferat, chiar şi atunci când aţi ieşit din zona sa de acoperire. Deoarece această funcţie "Hybridradio" poate comuta automat şi fără întreruperi de la recepţia clasică la internet-streaming.

Cu "Always on", puteţi accesa cele mai actuale informaţii din trafic disponibile pe internet. În baza previziunilor privind traficul, vi se fac propuneri de rută, pentru a ajunge mai rapid la destinaţie.

Și încă un avantaj: softul este mereu actualizat, deoarece actualizările pentru hărţi şi dispozitiv pot fi accesate on-line. Deci nu trebuie nici să mergeţi la service şi nici să faceţi actualizări manuale.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.