Accente personalizate de lumină.

Iluminarea ambientală.

Interiorul automobilului dumneavoastră Passat capătă mereu o nouă strălucire: iluminarea ambientală creează atmosfera luminoasă personalizată pe gustul şi starea dumneavoastră de spirit. Deoarece setările de luminozitate şi cele până la 30 de nuanţe din care o puteţi alege oricând pe cea preferată, permit adaptarea la orice stare de spirit. Pentru a regla setările benzilor luminoase, puteţi folosi afişajul sistemului dumneavoastră radio sau de navigaţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Calitate și confort. Zi de zi. Noul Passat.