Volkswagen Golf R: Interior

De cum veţi lua loc la bordul automobilului dumneavoastră Golf R, pulsul vă va creşte cât aţi clipi: caracterul sportiv şi dinamic al acestui model se reflectă şi în detaliile interiorului. Astfel, pragurile din oţel inoxidabil şi cu iluminare albastră, inserţiile decorative Carbon Touch cu iluminare ambientală şi pedalierul din oţel inoxidabil indică fără echivoc direcţia: înainte. Plafonul interior negru şi Active Info Display cu design R accentuează acest dinamism. Impresia sportivă de ansamblu a modelului Golf R este subliniată şi mai mult de ecranul de start cu emblema R, precum şi de nuca schimbătorului îmbrăcată în piele, cu decor din aluminiu şi cusături decorative Crystal Grey.

Cu volanul multifuncţional sport R îmbrăcat în piele puteţi schimba rapid treptele de viteză, folosind padelele de pe volan, fără să fiţi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Cu Golf R veţi avea parte de călătorii cu adevărat sportive. Pentru ca dumneavoastră să staţi confortabil şi să aveţi totodată sprijin lateral, vă sunt oferite scaunele sport de top în dotarea standard. Acestea sunt atractive datorită designului extrem de sportiv, asigurând totodată stabilitate la un stil de condus sportiv. În faţă, acestea sunt acoperite cu tapiţeria textilă Race şi cu Alcantara asortată pe interiorul secţiunilor laterale. Opţional, scaunele sport de top pot fi comandate şi cu tapiţerie din piele. Tetierele şi secţiunile laterale interioare au aspect Carbon Style, iar pe spătar este integrată emblema R. Secţiunile centrale asortate sunt disponibile în nuanţa Anthracit şi Modern Grey.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf R Când tehnologia nu avansează pas cu pas, ci în sprint.