VW Golf GTI: Exterior

Designul modelului Golf GTI este desigur inspirat din motorsport. Secţiunea sa frontală, cu farurile suple, cu modelul caracteristic de fagure al grilei radiatorului şi cu prizele de aer negru gloss îl confirmă ca fiind un urmaş demn al primului GTI. Bandoul decorativ roşu devenit deja clasic curge de la grila radiatorului, care poartă emblema GTI şi până la farurile marcante, accentuând astfel designul de ansamblu dinamic, subliniat şi de barele de protecţie specifice modelului GTI, care dau impresia de forţă.

Caracterul sportiv al profilului este dat atât de pragurile evazate, care dau senzaţia că Golf GTI este şi mai aproape de şosea, decât este oricum, având garda la sol redusă faţă de modelul standard. Dinamismul este amplificat şi de înscrisul GTI de pe cele două aripi frontale.

Partea din spate impresionează cu difuzorul negru mat şi cu terminaţiile cromate ale eşapamentului din partea stângă şi cea dreaptă, precum şi cu eleronul vopsit în culoarea caroseriei. Mai ales noaptea, blocurile optice spate roşii închis şi iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare se evidenţiază cu eleganţă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.