VW Golf GTI: Dynamic Light Assist

 

Sigur s-a întâmplat să fiţi orbit de farurile celor care se deplasau din sens opus. Pentru scurt timp vederea v-a fost afectată, pentru că ochii v-au fost supuşi unei treceri rapide de la întuneric la lumină puternică. Cu sistemul opţional de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist, nu mai sunteţi nevoit să treceţi în permanenţă de la luminile de drum la cele de întâlnire. Pentru că pe întuneric deplin şi începând de la viteze de deplasare de 60 km/h, luminile de drum vor fi aprinse automat, iar atunci când din sens opus vin alte autovehicule, luminile vor fi parţial estompate, în anumite limite ale sistemului. Astfel puteţi să conduceţi cu luminile de drum în permanenţă activate, beneficiind de iluminarea optimă a carosabilului.

Este posibil datorită camerei video de la nivelul oglinzii interioare. Aceasta poate detecta autovehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră sau din sens opus şi transmite aceste informaţii sistemului de comandă. Drept urmare, fascicolul de lumină va fi estompat în respectiva zonă, cu ajutorul unei funcţii de mascare a farurilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.