VW Golf GTI: Designul luminos

Cu farurile cu LED oferite ca dotare opţională, designul modelului Golf GTI va fi evidenţiat deosebit de bine. Aceste faruri au un consum de energie redus şi vă menajează ochii, generând o lumină asemănătoare celei naturale. La buna vizibilitate contribuie de asemenea sistemul opţional de spălare a farurilor (cu martor de avertizare pentru nivelul lichidului de spălare). În dotarea standard sunt incluse şi proiectoarele de ceaţă cu LED. Astfel vă ajută să vedeţi mai bine carosabilul şi pe ceilalţi participanţi la trafic, chiar şi în condiţii slabe de vizibilitate.

Luminile integrate cu funcţie Cornering (disponibile opţional) vă ajută să recunoaşteţi mai devreme obstacolele. Una dintre dotările foarte speciale de iluminare sunt blocurile optice din spate cu lumini de semnalizare dinamice, incluse în echiparea standard. Este vorba de o bandă luminoasă animată, care indică direcţia de virare.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.