Beetle: Sisteme radio şi de navigaţie

 

Pregătit pentru concert? Puteţi controla sistemul radio "Composition Colour", oferit ca dotare standard, prin intermediul touchscreen-ului color cu diagonala de 12,7 cm. Sistemul permite redarea de muzică de pe CD-uri sau carduri SD, recepţionează radio FM/AM şi dispune de conexiune AUX-IN pentru conectarea surselor audio externe. Cele opt difuzoare asigură un sunet bun pe toate locurile maşinii.

 

Sistemul radio opţional "Composition Media" include adiţional un MP3/CD-player, precum şi o conexiune Bluetooth pentru telefoanele mobile. De asemene utilizarea sa este foarte confortabilă, pentru că touchscreen-ul color are diagonala de 16,5 cm.

 

Funcţia opţională de navigaţie "Discover Media" dispune de asemenea de un touchscreen color de 16,5 cm. Printre dotările sale se mai numără: opt difuzoare, recepție radio FM/AM, unitatea CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB, pregătire pentru telefonul mobil prin Bluetooth.

 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă