Beetle: Motoare

 

Au nevoie de puţin, oferind mult: toate motoarele îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6, fiind bine echipate pentru viitor. Atât motoarele pe benzină TSI, cât şi cele diesel TDI Common-Rail. Propulsoarele eficiente şi puternice încântă pe toate planurile.

 

Motoarele TDI de la Volkswagen sunt motoare diesel cu supraalimentate turbo şi cu injecţie directă de combustibil. Sunt caracterizate prin niveluri ridicate de eficienţă, putere şi cuplu. De asemenea, nivelul de zgomot este redus, iar cuplul ridicat permite şi condusul în manieră mai sportivă.

 

 

Motoarele TSI pe benzină sunt îmbinarea perfectă între putere şi consum redus. Încă de la turaţii reduse beneficiaţi de cuplul maxim. Aceste motoare permit de asemenea dezvoltarea foarte uniformă a puterii, datorită combinaţiei optime de cilindree redusă, supraalimentare turbo şi injecţie directă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă