Meniu
Inchidere meniu

We Connect Go1

 

Asistentul personal pentru vehicul

We Connect Go

Utilizând aplicația "We Connect Go" (iOS / Android), smartphone-ul dumneavoastră se conectează prin Bluetooth, utilizând DataPlug, cu autovehiculul dumneavoastră Volkswagen și îl transformă imediat într-un autovehicul conectat. La toate autovehiculele noi, acest lucru este posibil ca standard, dar multe modele fabricate după 2008 pot fi echipate ulterior, într-un mod simplu. Vă vom prezenta aici avantajele de avea întotdeauna la îndemână toate informațiile importante despre autovehiculul dumneavoastră Volkswagen.

Porniți la drum cu We Connect Go

Autovehiculul meu Volkswagen

Toate informațiile importante despre autovehicul dintr-o singură sursă

În zona "Autovehiculul meu Volkswagen" a aplicației "We Connect Go" găsiți cele mai importante informații despre mașina dumneavoastră, de exemplu numărul de kilometri parcurși și nivelul de combustibil, seria de identificare a autovehiculului sau intervalele de service.

La "Anvelopele mele", introduceți pur și simplu producătorul, tipul anvelopei, distanța parcursă și data de producție. Și dacă doriți, programarea pentru înlocuirea anvelopelor la partenerul Volkswagen este doar la un clic distanță.

Înregistrarea deplasărilor și costurilor de alimentare

Înregistrarea deplasărilor și costurilor de alimentare

Cu foaia de parcurs digitală pot fi înregistrate și afișate toate informațiile importante: Punctul de plecare, destinația, data, ora, durata, traseul - chiar și costurile cu combustibilul, pentru fiecare deplasare. Definiți traseele individuale ca private, comerciale sau de serviciu și dacă este necesar, exportați totul prin aplicație, în format PDF.

Monitorizarea rezervorului arată când și unde ați alimentat, la ce preț și cât de mari sunt cheltuielile lunare. În acest scop, DataPlug transmite informații referitoare la nivelul de umplere al rezervorului către aplicație, imediat ce autovehiculul dumneavoastră este pornit. Dacă aplicația înregistrează un proces de alimentare, veți primi o indicație care vă va aminti să înregistrați sumele cheltuite cu alimentarea.

Optimizarea stilului de conducere

Optimizarea stilului de conducere

Îmbunătățiți-vă stilul de conducere cu ajutorul recomandărilor practice din aplicație. Analiza stilului de conducere vă ajută să conduceți mai eficient și să economisiți combustibil. În acest scop se măsoară accelerația, viteza, turația, comportamentul la frânare și temperatura lichidului de răcire, acestea fiind reprezentate într-un grafic.

Statistica deplasării evaluează datele de deplasare și afișează o reprezentare statistică detaliată a tuturor informațiilor relevante, ca de exemplu kilometri parcurși și durata deplasării, cantitatea alimentată și costurile cu combustibilul, deplasările pe timp de zi și noapte precum și stilul de conducere eficient și numărul de provocări câștigate. Veți vedea imediat cum se reflectă stilul dumneavoastră de conducere asupra consumului.

Service si Programari

Stabilirea rapidă și simplă a programărilor în service

De acum puteți utiliza aplicația pentru a contacta în orice moment partenerul de service Volkswagen preferat și a solicita sau a face direct o programare în service. Serviciul permite chiar și apelarea directă și ghidarea în traseu. We Connect Go recunoaște și semnalele de avertizare de la autovehiculul dumneavoastră și transmite, odată cu confirmarea dumneavoastră, și o solicitare de programare pentru inspecție. Toate datele relevante ale autovehiculului vor fi transmise partenerului dvs. de service. În acest fel, acesta află direct care este problema și cât timp trebuie să planifice pentru remediere. Un service inteligent.

Pană și asistență

În cazul unei urgențe, asistența poate fi apelată rapid

În cazul unei pene sau unui accident, puteți apela serviciul național permanent de asistență în caz de pană sau linia telefonică permanentă de asistență Volkswagen, în țară și străinătate, direct prin funcția Apel de urgență a aplicației. Vor fi transmise datele autovehiculului și locația actuală și se pot primi recomandări pentru comportamentul în caz de urgență. Astfel sunteți ajutat rapid, când este nevoie.

La "Pană și asistență" sunt afișate și lămpile de avertizare și control ale autovehiculului. Explicațiile suplimentare vă ajută să păstrați controlul și vă oferă sfaturi cu privire la ce trebuie să faceți, de exemplu, dacă se aprinde o lampă de control.

Loc de parcare

Găsiți autovehiculul, în loc să îl căutați

We Connect Go știe unde se află autovehiculul dumneavoastră - aplicația memorează automat ultima locație de parcare. Astfel puteți utiliza aplicația pentru a fi ghidat spre autovehiculul dumneavoastră - sau puteți partaja coordonatele GPS, de exemplu cu prietenii. Și ca să nu vă faceți griji cu privire la tichetele de parcare expirate, aplicația memorează și durata parcării

Provocări

Acceptați provocări noi

Adunați puncte și trofee, de exemplu printr-un stil de conducere eficient, vizite în centrul de comercializare sau utilizarea regulată a aplicației. După ce ați acumulat un anumit număr de puncte avansați la nivelul următor, la fiecare nivel vă calificați pentru noi provocări. Pe scurt: distracție fără sfârșit.

We Connect Go știe mai mult

We Park

Parcați. Clic. Gata.

De acum aveți întotdeauna la dumneavoastră automatul de parcare personal. Pentru că în combinație cu We Park, puteți începe, încheia și prelungi durata de parcare cu un singur clic și puteți achita taxele de parcare comod, prin intermediul aplicației. Astfel nu vă mai faceți griji cu privire la amenzile de parcare și parcați cât timp doriți.2

We Park

We Experience

Simplu. Mai mult. Experimentați.

Cu We Experience obțineți oferte și recomandări individuale de la magazine, stații de alimentare sau restaurante din apropierea dumneavoastră. Astfel veți primi întotdeauna cele mai noi recomandări și activități pentru dumneavoastră și autovehiculul dumneavoastră, atunci când vă aflați la drum. Lăsați-vă condus direct spre oferta dumneavoastră și încasați-vă cuponul online sau direct.2

 We Experience

Prelungirea garanției în concernul Volkswagen

Garantat mai mult timp fără griji

Cu protecția asigurată de garanția noastră vă puteți face mai puține griji în multe privințe. Și pentru ca totul să rămână așa, garanția extinsă pentru autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă protejează în continuare în ceea ce privește costurile de reparație neașteptate, după expirarea garanției de 2 ani a producătorului.3

Lucrări de întreținere și inspecție pe baza unui tarif lunar fix

Sumă mică, avantaj mare

Partenerul dumneavoastră Volkswagen vă stă la dispoziție, pentru un tarif lunar redus. Acesta acoperă costurile cu manopera și materialele pentru întreținere, conform specificațiilor producătorului, la partenerul dumneavoastră Volkswagen.3

 

Protecția pe termen scurt Volkswagen

La fel de flexibil ca dumneavoastră

Asigurarea flexibilă împotriva pierderilor financiare, de exemplu din cauza sumelor deductibile aferente închirierilor de autovehicule și curselor de probă, precum și asigurarea șoferilor suplimentari: Protecția pe termen scurt Volkswagen vă protejează atunci când aveți nevoie. Fără taxă anuală, însă poate fi achiziționată pe moment și facturată la zi. Selectați-o comod prin aplicație, asigurați-vă și bucurați-vă de protecția cuprinzătoare.3

Aveți deja un DataPlug? În acest mod instalați We Connect Go.

Descărcarea aplicației și conectarea

Prin We Connect Go, autovehiculul dumneavoastră transmite informații către smartphone-ul dumneavoastră conectat prin Bluetooth. Pentru aceasta, introduceți DataPlug pur și simplu în mufa de diagnoză a autovehiculului și descărcați gratuit aplicația "We Connect Go" pentru smartphone-ul dumneavoastră.

Download App Store

Download Google Play

 

Nu aveți încă un DataPlug? În acest mod interconectați autovehiculul cu We Connect Go.

Trei pași pentru un autovehicul interconectat

  1. Verificați dacă autovehiculul dumneavoastră Volkswagen este compatibil cu We Connect Go.
  2. Descărcați aplicația "We Connect Go" pentru Android sau iOS.
  3. Instalați DataPlug de la dealerul dumneavoastră Volkswagen și urmați pașii de activare din aplicație.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen