Atrage privirile cu alura sa impunătoare.

Designul exterior.

Exterior remarcabil, variate opţiuni de echipare şi tehnologie de iluminare expresivă: Tiguan Allspace are multe de oferit. Tiguan Allspace arată bine din orice unghi, printre altele, şi datorită blocurilor optice spate cu design marcant. De asemenea, toate liniile de echipare dispun de lumini de zi cu LED, incluse în dotarea standard. În dotarea standard, Tiguan Allspace Highline este echipat adiţional şi cu blocuri optice spate cu LED şi cu faruri cu LED. Avantajele nu constau doar în designul şi mai atractiv, ci, mai mult, diodele luminoase consumă, de asemenea, mai puţină energie electrică decât becurile obişnuite şi au o durată de viaţă mai mare.

Dacă se va întâmpla să aveţi prea multe bagaje de transportat şi interiorul spaţios nu mai este totuși suficient, barele de pe plafon vă vor oferi alternative: pe acestea puteţi monta, de exemplu, o cutie pentru bagaje, suporturi pentru biciclete sau pentru schiuri şi snowboard-uri (disponibile opţional în gama de Accesorii Originale). Începând cu linia de echipare Comfortline, barele de pe plafon sunt argintii eloxate.

Aspectul impresionant al modelului Tiguan Allspace este accentuat şi de detaliile de design cromate. În spate, atrag în mod deosebit atenţia ramele cromate în formă de trapez.

Indiferent încotro vă vor duce planurile dumneavoastră: cu Tiguan Allspace sunteţi mereu cu un pas înainte. Tehnic, dar şi estetic.

În imagini sunt redate şi dotări R-Line opţionale.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team