Inchidere meniu

Noul ID.3 1ST

 

Noi începuturi

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

Cel dintâi:
ediția specială exclusivă ID.3 1ST

Detaliile exclusive ale modelului ID.3 1ST arată încă de la prima privire, cine anume e pe primul loc: începând de la emblema 1ST și până la montantul spectaculos din spate sau decorul de pe volan cu sigla 1ST, pedalierul cu design play-pause sau ecranul de start special, se vede din start că aceasta este ediția specială dedicată dumneavoastră. 

 

ID.3 1ST

Dacă vreți să aflați mai multe despre disponibilitatea ID.3 1ST, contactați un distribuitor Volkswagen

Abonați-vă la newsletter-ul ID aici, și vă vom ține la curent cu noutățile. 

Întrebări şi răspunsuri cu privire la rezervare

Noutăți despre ID.3 1ST

Abonați-vă la newsletter și primiți din timp informații și actualizări despre mobilitatea electrică.

ID. Sound.: Așa se aude viitorul!

Doriți un test acustic de conducere? Vă veți bucura cu toate simțurile de noul dvs. ID.3. În cooperare cu un compozitor renumit, am creat un sunet distinctiv pentru familia ID.: sound-ul ID.

Electrizant: melodia tematică pentru premiera mondială ID.3

Trupa berlineză Jay Jay este cea care a produs melodia pentru lansarea noului ID.3, "I Bet It's Now". În urma cererilor numeroase din partea fanilor, am decis să o oferim gratuit spre descărcare. Enjoy!

Pre-booking event Dresden

200 de pre-bookeri au fost invitați să testeze în exclusivitate noul ID.3 1st, la Dresden.

ID.3. Vă salută. Vă electrizează. Vă duce mai departe.

ID.Light

Super-smart:  conceptul de iluminare inteligentă.

Baterie și autonomie

Performanțe puternice. Încărcare rapidă. 

Întâmpinarea

ID.3 te salută: "Hello!". Cu ajutorul luminii.

Ai rezervat un ID.3? Descoperă cele 3 linii de echipare ID.3 1st Edition

ID.3 1 ST

 

-          baterie 58 kWh

-          jante aliaj 18" "East Derry"

-          Adaptive cruise control cu functie "Stop&Go"

-          Sistem de navigatie cu ecran central de 10"

-          Receptor radio digital BAB+

-          App Connect wireless

-          Computer de bord digital

-          Functii de asistenta: Front Assist cu City Emergency Brake si Pedestrian Monitoring, Lane Assist, Protectie anti coliziune pre crash

-          Airbag frontal si lateral pentru sofer si pasager

-          Air bag cap pt locurile din fata

-          Buton de pornire Keyless

-          Senzor de parcare

-          Faruri/stopuri LED

-          Volan multifunctional din piele

-          Pachet iarna: scaune fata, volan si duze parbriz incalzite

-          Senzor de ploaie

-          Inchidere centralizata cu telecomanda

-          Geamuri electrice fata/spate

-          Oglinzi reglabile si incalzite electric

-          Cotiere individuale pentru locurile din fata

-          Climatronic 

 

ID.3 1 ST Plus - dotari suplimentare

 

-          Jante aliaj 19" "Andoya"

-          Pachet Design: Faruri LED Matrix, Dynamic light Assist, Stopuri LED dinamice, Lumina ambientala: posibilitate de selectie intre 30 de nuante si culori, Privacy glass, Pachet exterior bicolor

-          Pachet Asistenta: Park Pilot, Camera video pentru mersul inapoi, Keyless Access.

-          Scaune cu design "Flow" si pachet comfort

 

 

ID.3 1 ST MAX - dotari suplimentare

 

-          Jante aliaj 20" "Sanya"

-          Pachet Multimedia Plus: Head up display cu realitate augmentata, Pachet de sonorizare Beats de 300W cu amplificator pe 8 canale, subwoofer si 8 boxe, interfata de telefon comfort cu incarcare inductiva

-          Pachet Design Plus: Plafon panoramic 

-          Pachet Asistenta Plus: Travel Assist, Side Assist

-          Scaune ergo active cu reglaj electric si functie de masaj

 

Confort

Super-smart: Conceptul de iluminare inteligentă

 

ID.Light comunică vizual cu dumneavoastră și vă ajută să navigați relaxat prin trafic, împreună cu sistemul opțional de navigație. Folosind lumina și semnalizarea, sistemul vă recomandă schimbările necesare de bandă. De asemenea, vă poate avertiza și vă poate ajuta să vă repuneți pe traiectorie dacă ați greșit banda. Dacă folosiți comanda vocală, un semnal luminos va răspunde la vocea dumneavoastră. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos intel

 

 

AR head-up display

Priviți relaxat spre viitor. Și spre șosea.

Display-ul head-up AR opțional trimite informații utile în câmpul vizual direct al șoferului, simplificând considerabil condusul. De exemplu, vă arată unde să virați sau ce bandă să alegeți. Proiecția de pe parbriz și ceea ce se întâmplă pe asfalt par că devin o imagine unică. Pentru confort adițional la condus. Zi de zi.

Plafonul panoramic

Impresionant: plafonul panoramic

Plafonul panoramic vitrat pe întreaga lățime a plafonului atrage imediat privirile și poate fi deschis prin rabatare și glisare electrică. Mai frumoasă decât atât este doar panorama cerului senin. Sticla cu tentă închisă asigură menținerea temperaturilor plăcute la interior, chiar dacă afară soarele bate cu putere.  

Asistentul vocal

Totul sub control.

Distragerea atenției la volan din cauza butoanelor complicate este o problemă de domeniul trecutului. Acum puteți ține ochii pe șosea și totuși puteți controla în același timp sistemul radio, sistemul opțional de navigație și telefonul, grație funcției de comandă vocală. Trebuie doar să spuneți: "Hello ID" și sistemul vă va înțelege.

Tehnologia electrică

Bateria și autonomia

Performanțe puternice. Încărcare rapidă.

Dimineața alergați la serviciu, lăsând copiii la școală și seara reveniți pe același drum: în principiu nicio problemă cu bateria încărcată. Oricare dintre cele trei variante de baterii, cu mărimi diferite, disponibile pentru ID.3 pot face față unei astfel de solicitări. Aveți la dispoziție spre alegere bateriile de 45 kWh, 58 kWh și 77 kWh.

Acceleraţia

Noi senzaţii dinamice

Vă enervează semafoarele? Sigur nu și la bordul unui ID.3! În curând veți considera de aici fiecare semafor verde ca fiind un nou start, țâșnind bine-dispus la drum. Căci s-a terminat cu schimbarea treptelor și cu frânarea. Mai e nevoie doar de accelerarea constantă, cu turație maximă încă de la demaraj. Trăiți de pe acum experiența mobilității viitorului și senzațiile dinamice inedite, care vă accelerează agil mașina, dar și pulsul. Modelele de serie sunt disponibile în trei variante: cu baterii între 45 kWh4 și 77 kWh* (*net)4.

Încărcarea

Încărcare accelerată

Avantajul mare oferit de autovehiculele electrice este că vă puteți încărca mașina aproape de oriunde: de acasă folosind rețeaua electrică la care sunteți abonat, inclusiv wallbox-ul opțional, în parcările dotate cu stații de încărcare, la numeroși parteneri Volkswagen, dar și la alte dealership-uri de automobile, precum și la numeroase benzinării. Și mai apar tot multe alte opțiuni. Zi de zi. Astfel, alimentarea mașinii capătă o nouă față, extrem de flexibilă. Mai multe informații despre încărcare puteți afla de aici

Design

Întâmpinarea

ID.3 vă salută. Cu lumină.

ID.3 vă recunoaște când vă apropiați de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. Farurile Matrix LED opționale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parcă v-ar face cu ochiul, conferindu-i mașinii un caracter oarecum uman. ID.Light de la interior vă face să vă simțiți instantaneu bine-venit. Când pornește mașina, scoate un mic sunet specific, pentru a vă stârni cheful de a pleca la drum. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

Exteriorul

Mai puțin maşină. Mai mult ID.

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.

Interiorul

Deci? Cum vă place interiorul?

Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce vă îmbie să luați loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală

O opțiune evidentă: culori plăcute, pentru călătorii relaxante.

O personalitate și mai puternică pentru propriul dumneavoastră ID.3. Alegeți una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Puteți alege și dacă lumina să fie rece sau caldă.

Detalii despre ID.3

ID.3 impresionează cu designul său smart și atractiv. Pe toți, fie șoferi, pasageri sau trecători.

Dotările și caracteristicile modelului ID.3

Radio și Navigație

Întrebări frecvente despre ID.3 1st Edition

Care va fi prețul unui ID.3 în România?

Modelul ID.3 1St va avea un preț maxim recomandat, pornind de la 36.000,-€, cu TVA inclus.

Prețul propus nu include un eventual suport, dar modelul este eligibil in eventuale programe propuse de AFM.

Care vor fi dotările ID.3 1St?

ID.3 1St va fi oferit in 3 pachete de echipare: 1St, Plus si Max.

De ce tractiune dispune modelul ID.3

Modelul ID.3 va avea tracțiune spate, insă greutatea este distribuită 50/50 pe cele doua punti.

 

Care este dimensiunea ID-ului

Modelul ID.3 are o lungime similară cu a Golfului, dar oferă un spațiu interior specific modelului Passat.

ID.3 are 4.26m lungime, 1.81m latime si 1.55m inaltime.

Ampatamentul depășește 2.77m. Raza de bracaj este cu aproximativ 0.5m mai mică decat cea a modelului Polo și însumează 10.2m.

 

 

In cât timp se încarcă ID.3 1St?

Timpul de incărcare depinde de nivelul de incărcare la care se află bateria si de capacitatea stațiilor de incărcare. Bateria poate fi incărcată cu max 11kWh (in curent alternativ), sau 100 kWh (CC).

In 30 de minute, mașina poate fi incărcată de la o stație de incărcare rapida (100 kW) cu energie pentru o autonomie de aproximativ 290 km.

 

Care este garantia bateriei?

Producătorul oferă o garanție de 8 ani sau 160.000 km și garantează ca in toata aceasta perioada puterea nominala nu scade sub 70% din puterea specificatiilor tehnice.

 

 

Bateria poate fi schimbată/inlocuită?

Bateria modelului ID.3 este una modulară și se poate înlocui fie complet, fie pe module.

Decizia înlocuirii este luată de tehnicieni dedicați.

 

ID.3 va putea fi echipat cu un cârlig de remorcare?

Da. Masina va putea fi echipată cu un cârlig cu o sarcină maximă de tractare de 75kg, ideal pentru transportul bicicletelor.

 

 

Când se va putea conduce în Romania?

Modelul ID.3 va fi disponibil la test drive odată cu startul Campionatului European de fotbal.

 

 

Ideile noastre pentru mobilitatea dumneavoastră

Pentru ca mobilitatea electrică a viitorului să devină și mai facilă, am reunit cele mai bune oferte pentru automobilul dumneavoastră ID.3.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen