Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Webspecials Experienţe inedite. Informaţii noi.

Noul Touran

O nouă dimensiune pe măsura oricărei provocări.

Dotări infotainment, spațiu generos pentru întreaga familie, siguranță și confort, totul în noul Volkswagen Touran special conceput pentru călătoriile în care toată lumea urcă la bord.

Noul Tiguan

Inovator. Atractiv.

Dinamism, tehnică, eleganță și un design unic care vă scoate din umbră în orice context. Doar cu noul Volkswagen Tiguan. Un exemplu al calității până în cel mai mic detaliu.

Passat

New Business Class.

Impresionant de la prima privire, Volkswagen Passat excelează în performanțele tehnice și cucerește prin sistemele inovative de asistență care transformă condusul într-o plăcere, indiferent de mărimea spațiului de parcare sau aglomerația din trafic.

Noul Golf

Pregătit. Pentru orice va urma.

Dacă prețuiți emoția primei întâlniri, atunci noul Volkswagen Golf vă va lasă cu siguranță amintiri de neuitat. Cu opțiuni tehnice inovative și surprinzătoare, noul Volkswagen Golf riscă să devină indispensabil încă de la primul drum.

Noul Arteon

Atrage privirile. Din orice unghi.

Profil inconfundabil și confort care emană fascinant pe fiecare centimetru de interior. Doar cu noul Arteon. Magia designului în mișcare. 

Multimedia

Infotainment

Savurați entertainment de cea mai bună calitate între start și finiș. Bucurați-vă de fiecare clipă de mișcare.