VW Touran:

Radio şi navigaţie

 

În echiparea standard, modelul dispune de sistemul radio "Composition Colour". Acesta vă oferă: touchscreen color, o unitate CD, opt difuzoare şi un dublu tuner cu Phase-Diversity pentru recepţia radio optimă.

Puteţi opta, de asemenea, pentru sistemul radio "Composition Media", care convinge cu touchscreen-ul color de 16,5 cm, inclusiv senzori de proximitate pentru o operare extrem de facilă, precum şi conexiune Bluetooth pentru telefonul dumneavoastră mobil. Adiţional, reglajul a 5 parametri ai sunetului vă permite să adaptaţi coloritul sunetului muzicii deosebit de individualizat, în funcţie de preferinţele dumneavoastră personale. Astfel, muzica dumneavoastră preferată va suna şi mai bine!

 

Pentru Touran puteţi alege dintre două sisteme opţionale de navigaţie: sistemul de navigaţie "Discover Media" vă oferă un touchscreen color cu o diagonală de 16,5 cm, o mufă USB (şi pentru iPod/iPhone) şi o intrare AUX-IN (precum şi 2 slot-uri pentru card-uri SD). Interfaţa Bluetooth integrată vă permite să purtaţi cu ușurință convorbiri telefonice la drum, precum şi redarea muzicii salvate pe telefoanele compatibile. Unitatea CD se află în propriul spaţiu de depozitare media din torpedou şi redă şi muzică în format MP3, AAC sau WMA. Cu posibilităţile de redare 2D şi 2,5D, hărţile sunt clar redate. La cerere, vă sunt afişate diferite destinaţii, precum atracţii turistice, magazine sau restaurante. 

Sistemul de navigaţie "Discover Pro" impresionează cu unitatea DVD care, în timpul pauzelor, vă permite chiar să redaţi filme pe touchscreen-ul de 20,3 cm. Pentru date aveţi la dispoziţie un SSD robust de 32 GB. Cu "Discover Pro", destinaţiile pot fi selectate şi prin comandă vocală, ceea ce sporeşte şi mai mult confortul.

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touran O nouă dimensiune, pe măsura oricărei provocări.