VW Passat GTE:

Propulsia hibridă 

Cu un consum standard de 1,7 l/100 km şi 12,8 kWh/100 km, Passat GTE este o soluţie bună atât pentru drumurile scurte, de exemplu în oraş, cât şi pentru călătoriile mai lungi; nu în ultimul rând datorită emisiilor de CO2 de numai 39 g/km în regim mixt. 

Desigur că nici plăcerea condusului nu suferă compromisuri: motorul turbo cu injecţie directă are o putere de 115 kW (156 CP) şi un cuplu maxim de 250 Nm. În modul hibrid, poate fi astfel atinsă o viteză maximă de peste 220 km/h.

 

Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,7 - 1,6, consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 12,8 - 12,2; emisii de CO2 în g/km: mixt 39 - 37, clasa de eficienţă: A+

Valorile indicate sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Informaţiile nu se referă la un singur autovehicul şi nu sunt parte a ofertei, ci servesc exclusiv pentru compararea între diferitele tipuri de autovehicule. Consumul de combustibil / energie electrică şi emisiile de CO₂ ale unui autovehicul nu depind doar de eficienţa utilizării combustibilului / energiei electrice prin intermediul tehnologiei autovehiculului, ci sunt influenţate şi de modul în care autovehiculul este condus şi de alţi factori care nu sunt de natură tehnică (de ex. condiţii de mediu).
Dotările şi accesoriile adiţionale (componente suplimentare, anvelope etc.) pot modifica parametrii relevanţi ai autovehiculului, ca de exemplu greutatea, rezistenţa la înaintare şi caracteristicile aerodinamice şi, alături de condiţiile meteo şi de cele de trafic, pot influenţa consumul şi performanţele. Valorile cu privire la consum şi la emisiile de CO₂ indicate sub formă de valori "de la - până la" sunt valabile în funcţie de formatul de anvelope ales şi de dotările opţionale.
Observaţie conform Directivei 1999/94/CE în varianta valabilă în prezent: Informaţii adiţionale cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul privind consumul de carburant şi emisiile de CO₂ pentru toate modelele de autoturisme", disponibil gratuit în toate locaţiile de vânzare ale Uniunii Europene
Clasele de eficienţă evaluează autovehiculele în baza emisiilor de CO₂, în funcţie de masa proprie a autovehiculului. Autovehiculele care corespund unei valori medii, sunt încadrate în categoria D. Autovehiculele care au valori mai bune decât media actuală, sunt încadrate în categoriile A+, A, B sau C. Autovehiculele care au valori mai slabe decât media actuală, sunt încadrate în categoriile E, F sau G.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat GTE Hibridul plug-in fără compromisuri.