Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Oferte speciale şi Finanţare

Oferte Volkswagen disponibile acum

Modele de automobile incluse în oferte speciale Volkswagen, bonusuri și promoții disponibile acum - puse la dispoziția dumneavoastră de Volkswagen împreună cu Porsche Bank. Ultimele noutăți tehnologice, configurații personalizate la prețuri avantajoase, disponibile în leasing și în rate. Aici găsiți modele speciale de automobile adaptate stilului dumneavoastră și cele mai noi opțiuni privind condițiile de achiziție. Aflați mai multe despre ofertele Volkswagen disponibile în acest moment.

Servicii financiare specializate

Lider în domeniul finanțărilor auto, Porsche Bank vă pune la dispoziție soluții de finanțare adaptate cerinţelor și necesităților dumneavoastră. Consultați ofertele și produsele disponibile și selectați soluția de finanțare potrivită Volkswagen în rate. Opțiuni financiare adaptate, disponibile atât pentru autovehicule noi cât și pentru cele rulate, pentru persoane fizice și juridice.

Tot aici găsiți și calculatorul de rate Volkswagen prin intermediul căruia puteți determina cu acuratețe caracteristicile pachetului de finanțare sau asigurare auto de care aveți nevoie în acest moment.