Universul interconectat Car-Net vă stă la dispoziţie.

Internetul şi interconectarea digitală fac parte din cotidianul nostru. Deci de ce să renunţăm la acestea când suntem în maşină? Astfel, Touareg vă oferă serviciile Car-Net în echiparea standard.
Cu Car-Net sunteţi mereu mai bine şi mai rapid informat. În timp ce conduceţi vă pot fi citite ştirile care vă interesează. Ajungeţi mai relaxat la destinaţie, parcurgând ruta optimizată şi actualizată în funcţie de starea traficului. Iar la finalul călătoriei, economisiţi timp şi la căutarea locului de parcare, fiind îndrumat direct spre un loc de parcare liber într-un complex de parcare sau într-un loc de parcare public.
Datorită Car-Net, cunoaşteţi oricând numărul de kilometri parcurşi, nivelul combustibilului din rezervor şi aflaţi dacă aţi închis uşile maşinii, chiar şi atunci când nu sunteţi în maşină. Pentru că puteţi accesa în orice moment datele automobilului şi datele privind întreţinerea sa, folosindu-vă smartphone-ul. Astfel, de exemplu, aflaţi dacă aţi lăsat lumina aprinsă sau dacă toate geamurile sunt închise.
Un alt exemplu pentru avantajele oferite de interconectarea digitală este serviciul de apel de urgenţă. Acesta este iniţiat automat, imediat ce sunt declanşate sistemele de tensionare a centurilor sau airbag-urile din maşină. Apoi veţi putea vorbi cu centrala pentru urgenţe, care vă poate oferi ajutor şi, dacă este cazul, vă poate trimite serviciile de urgenţă la faţa locului, pentru că adiţional sunt transmise datele privind poziţia maşinii şi starea sa. Puteţi, de asemenea, oricând iniţia dumneavoastră apelul, apăsând butonul corespunzător.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg