Zona din jurul maşinii este supravegheată de cele patru camere video.

Area View.

Funcţia opţională Area View de monitorizare a zonei din apropierea maşinii vă ajută să vedeţi tot cea ce intră în aria de acoperire a camerelor video: cele patru camere permit redarea imaginilor pe ecranul sistemului multimedia al maşinii. Astfel aveţi vizibilitate asupra zonelor care uneori sunt dificil de văzut de pe locul şoferului. Puteţi direcţiona maşina cu precizie spre sistemul de conectare a remorcii sau puteţi evita obstacolele, deplasându-vă în marşarier. "Area View" este deosebit de confortabil când aveţi spaţiu puţin pentru manevre, pentru că sistemul vă ajută să vedeţi peste tot în jurul maşinii.

 Prin interconectarea tuturor celor patru camere video, sistemul generează perspectiva aeriană. Aceasta vă arată, în măsura razei acoperite de camere, zona din jurul automobilului. Astfel, mai ales pe teren dificil, vă puteţi orienta cu mai multă uşurinţă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace