Un concept avansat pentru interior.

Interior

De cum veţi intra în maşină, veţi percepe imediat atmosfera pe care, de regulă, o asociaţi cu automobilele premium. Spaţiul oferit de noul Passat creează o senzaţie inedită de libertate. Interiorul este aerisit şi uşor, părând astfel şi mai mare decât este oricum, inclusiv datorită decorurilor orizontale de pe planşa de bord, cu treceri fluide spre portiere. Materialele de calitate superioară şi claritatea designului accentuează caracterul premium al interiorului. Veţi fi impresionat însă şi de spaţiul generos de la nivelul picioarelor.

 

Consola centrală cu compartimentul mare de depozitare, planşa de bord elegantă şi elementele de decor de calitate îmbină rafinamentul şic cu ordinea şi funcţia.

Luaţi loc şi probabil că nu veţi mai dori să coborâţi prea curând. Scaunele cu tetiere adaptabile îndeplinesc cele mai ridicate standarde în privinţa esteticii, dar şi a confortului.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat. Bucuraţi-vă la maximum de fiecare clipă.

Start Video