Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf Sportsvan Exterior compact. Interior spaţios.

Uluitor de practic.

Prima impresie este extrem de importantă și se creează încă din primele clipe. Un avantaj de necontestat pentru Golf Sportsvan care atrage imediat toate privirile, graţie designului său dinamic, a liniei plafonului care coboară lin spre spate, precum şi a unghiului lunetei. Acest însoţitor de încredere la orice drumnu impresionează doar cu valorile sale exterioare, pentru că are multe de oferit şi la interior.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Infotainment

Radio şi navigaţie

Divertisment de primă clasă.

Volkswagen Golf Sportsvan nu face economie când vine vorba de entertainment: tehnologia de ultimă oră asigură distracţie la drum lung, dar şi în plimbările scurte. Sistemele moderne de infotainment, cu touchscreen inclus, ridică şi mai mult standardele la noul Golf Sportsvan.

Comandă vocală

Sistemul de infotainment înţelege foarte bine ce vă doriţi.

Comanda vocală vă permite să folosiţi mai rapid şi mai simplu sistemul de infotainment cunumeroasele sale funcţii. Sistemele opţionale Composition Media şi Discover Media pot fi de asemenea  accesate și utilizate opţional cu ajutorul comenzilor vocale.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi fi în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic, vă puteţi planifica din timp călătoriile și aveți acces permanent la o varietate de funcții utile puse la dispoziție prin serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" disponibile în oferta Golf Sportsvan.

Dynaudio

Un deliciu pentru auz.

 

Specialistul danez pentru sisteme de sonorizare premium, Dynaudio, a analizat noul Golf Sportsvan şi l-a echipat cu un sistem de sonorizare adaptat special interiorului acestui model.

Sisteme de asistenţă

Asistentul pentru parcare "Park Assist"

Parcare automată.

Astfel de servicii sunt oferite doar de hotelurile de lux: altcineva parchează maşina pentru dumneavoastră. Acum puteţi beneficia zi de zi de acest lux cu noul Volkswagen Golf Sportsvan.

ACC - sistemul de reglare automată a distanţei

De departe mai relaxat.

Adeseori este stresant să ne adaptăm traficului aflat în continuă schimbare. Sistemul de reglare automată a distanţei ACC contribuie, în limitele capacităţii sistemului, la menţinerea distanţei potrivite faţă de autovehiculul care se deplasează în faţă.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu sistem de asitență pentru ieşirea de pe locul de parcare

Eficienţă

Funcţia de selectare a modului de condus

Fiecare şofer este diferit.

Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus, Volkswagen Golf Sportsvan se va adapta cu uşurinţă la stilul şi preferinţele dumneavoastră.

Suspensiile adaptive DCC

Şasiul alege reglajele optime pentru fiecare situaţie.

Suspensiile adaptive DCC se conformează stilului dumneavoastră personal de condus: sportiv, confortabil sau normal. De asemenea, sistemul reacţionează în permanență la condiţiile de deplasare.

Motoare

Profitaţi de puterea mare, la un consum redus.

Golf Sportsvan dispune de o gamă largă de diferite tipuri de propulsie, care au totuşi ceva în comun: plăcerea maximă a condusului şi consumul redus, cu emisii exemplare.

Confort

Pachetul de piele ecologică

Eleganţă atemporală.

Pachetul opţional de piele ecologică pentru Volkswagen Golf Sportsvan contribuie la crearea unei ambianţe rafinate. Disponibil în oferta Golf Sportsvagen pentru eleganță atemporală și confort inconfundabil.

Accesul în maşină

Urcaţi şi coborâţi cu uşurinţă.

Portierele modelului Golf Sportsvan pot fi deschise foarte larg şi continuu, fără a se opri în poziţii predefinite. Astfel sunt prevenite cu ușurință zgârieturile supărătoare pe vopsea.

Parbrizul încălzit

Vizibilitate optimă, chiar şi în timpul iernii.

Nu veţi mai avea nevoie de racleta pentru gheaţă: parbrizul încălzit, disponibil ca dotarea opţională, nu are urme vizibile şi nu  prea lasă şanse de izbândă gheţii şi zăpezii.

Trapa panoramică glisantă şi rabatabilă

Face invizibilul vizibil.

Un plafon din sticlă are efecte deosebite asupra interiorului unei maşini iar lumina abundentă creează o impresie unică de spaţiu generos.

Paşii următori