VW Arteon: Parcare

 

O altă dotare opţională este camera video retrovizoare Rear View care vă este de ajutor la deplasarea în marşarier, redând pe ecran zonele din spatele maşinii, în limita acoperirii camerei.

Funcţia opţională "Area View" redă chiar întreaga zonă din jurul noului dumneavoastră Arteon, într-un mod de afişare de 360°. Pe ecranul sistemului multimedia vedeţi astfel zonele capturate de cele patru camere video, în limita acoperirii lor, astfel încât să puteţi supraveghea şi punctele care nu sunt atât de bine vizibile de la volan. Este o funcţie confortabilă, în mod deosebit la manevrele pe locuri strâmte. 

Asistentul pentru ieşirea de pe locurile de parcare, oferit opţional, monitorizează traficul perpendicular. În anumite limite ale sistemului, acesta vă poate ajută să păstraţi o imagine de ansamblu mai bună şi vă avertizează dacă se apropie alte vehicule când încercaţi să ieşiţi din parcare în marşarier. În cazul optim, vă ajută chiar să evitaţi o posibilă coliziune sau să reduceţi consecinţele unei coliziuni, frânând automobilul.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.