Menü schließen

ID. Buzz. Peste tot acasă.

 

A contribui la mobilitatea viitorului înseamnă pentru noi: Mobilitate electrică pentru toți.

Cu libertate maximă, entuziasm și personalitate. Noi dezvoltăm mașini care exprimă cine sunt oamenii care le conduc. Și cum trăiesc aceștia. De aceea lucrăm la idei mari și detalii mici, care fac viitorul mai bun pentru toată lumea.

Start Video

Modelul ID. Buzz. Echipat cu cele mai bune idei ale noastre, el redefinește ceea ce poate fi astăzi o mașină: Deschizător de drumuri, casă mobilă și spațiu pentru creativitate. Dacă dorești, ID. Buzz îți cunoaște melodiile preferate. Și știe cum te poate asista cel mai bine în timpul călătoriei. De exemplu, cu conceptul său de spațiu variabil și mult loc pentru familia ta și pentru aventuri. Plecați împreună în natură și rămâneți pur și simplu peste noapte. Cu Head-Up Display-ul AR găsești cu ușurință cele mai izolate locuri. Deodată, simți vântul și marea. Amintirile se trezesc la viață. Exact la fel ca ochii unui ID. Buzz, atunci când te salută personal cu farurile sale inteligente cu leduri.

Modelul ID. Buzz de la Volkswagen este un prieten al familiei. Și însoțitorul tău în cotidianul stresant. Căci acest autovehicul electric oferă pur și simplu tot ceea ce îți face viața mai simplă: confort modern, un design complet nou al habitaclului și, în curând un mod de deplasare complet automatizat. Astfel, din șofer te transformi în pasager. Și ai libertatea de a face ceea ce te inspiră.

O minune a spațiului Marile aventuri în bagaje.

Pentru ca în modelul tău ID. Buzz să poți rămâne flexibil, ne-am concentrat asupra unei utilizări optime a spațiului. Portbagajul spațios oferă mult loc pentru idei mari. Și dacă vrei, poți crea în habitaclu și mai mult spațiu de depozitare, din doar câteva mișcări. Foarte simplu, datorită conceptului flexibil al scaunelor. 

Head-up-Display AR. Hightech pentru exploratori.

Modelul ID. Buzz este deschizător de drumuri. Head-Up Display-ul său AR proiectează navigația direct în fața autovehiculului, pe carosabil. Iar datorită proiecției via Augmented Reality poți vedea săgețile indicatoare de direcție exact acolo pe unde vrei să mergi. Astfel ajungi mereu la destinație, fără a-ți lua privirea de pe șosea.

Ochi cu leduri. Nu pierde din vedere esențialul.

În locul farurilor rotunde tipice, modelul ID. Buzz are "ochi" inteligenți cu leduri, care comunică interactiv cu șoferul și trecătorii. Dacă de exemplu vrei să virezi, farurile sale vor privi în direcția dorită. Iar dacă ID. Buzz identifică pietoni și bicicliști pe marginea benzii de rulare, îi privește și atrage atenția asupra sa în mod decent, cu semnale luminoase. Destul de inovator, nu?

Touchpad. Reinventarea roții.

Modelul ID. Buzz se poate conduce incredibil de ușor, pentru că totul este proiectat intuitiv în funcție de tine. În cockpit-ul său nu mai există butoane și taste. Datorită touchpad-ului de pe volan este suficientă o atingere ușoară pentru operarea funcțiilor sale. Atinge pur și simplu volanul, și următoarea ta aventură poate să înceapă.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team