Menü schließen

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil, care expiră în intervalul 1 martie - 31 mai 2020. Acest lucru se aplică automobilelor noi vândute de Volkswagen în România. Limita de kilometri până la care este valabilă garanția nu se mărește.

"Ca urmare a situației generate de pandemia de Corona Virus, unii dintre clienții noștri nu au putut face la timp solicitările de garanție.", a declarat Jürgen Stackmann, membru în Consiliul Director al Volkswagen Autoturisme responsabil pentru Vânzări, Marketing și After Sales. "Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri ajutor imediat și soluții lipsite de birocrație prin această prelungire de trei luni a garanției."

 

Această măsură reprezintă o concesie voluntară unică, cu scopul de a ajuta clienții aflați în situația excepțională generată de Covid-19 și nu se constituie într-o obligație legală sau un precedent pentru alte beneficii viitoare. 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team