Universul interconectat Car-Net vă stă în permanență la dispoziţie.

Car-Net

Internetul şi interconectarea digitală fac parte din cotidianul nostru. Deci, de ce să renunţăm la aceste beneficii în maşină? Cu Touareg nu aveți de să faceți acest compromis, căci mașina vă oferă serviciile on-line Car-Net în echiparea standard.

Cu Car-Net sunteţi mereu informat. Mai bine şi mai rapid. În timp ce conduceţi, vă pot fi citite ştirile care vă interesează. Ajungeţi mai relaxat la destinaţie, parcurgând ruta optimizată şi actualizată în funcţie de starea traficului. Iar la finalul călătoriei, economisiţi timp şi la căutarea locului de parcare, fiind îndrumat direct spre un loc de parcare liber.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.