Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

e-Golf e-Voluţia automobilului continuă.

Cu e-Golf veţi ieşi cu plăcere în lume.

Se vede imediat că aveţi un Golf foarte special. Designul specific automobilelor electrice, cu semnătura luminoasă aparte, creionată din LED-uri, elementele albastre de design şi elementele de optimizare a caracteristicilor aerodinamice conferă automobilului acesta electric un caracter aparte.

 

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul e-Golf din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul e-Golf din diferite puncte de vedere.

Dotări şi Design

Exterior

A vedea şi a fi văzut...

Se vede imediat că aveţi un Golf foarte special. Designul specific automobilelor electrice, cu semnătura luminoasă aparte, creionată din LED-uri, elementele albastre de design şi elementele de optimizare a caracteristicilor aerodinamice conferă automobilului acesta electric un caracter aparte.

Interior

Bucuraţi-vă de designul modern şi de operarea intuitivă.

La e-Golf nu doar propulsia este avangardistă. Astfel, la interior veţi găsi elemente de design rafinate şi o prezentare clară a informaţiilor specifice automobilelor electrice.

Designul luminos

Iluminaţi-vă drumul cu tehnologii mai eficiente.

Economia de energie face parte din caracterul modelului e-Golf. De aceea, blocurile optice strălucesc prin prisma LED-urilor avansate, care oferă lumină puternică la un consum redus de energie electrică.

Jantele din aliaj uşor

Aceste anvelope vă ajută să economisiţi energie.

Jantele de 16 inchi Astana din aliaj uşor cu caracteristici aerodinamice optimizate şi cu anvelope cu suprafaţa de rulare optimizată subliniază caracterul ecologic al modelului e-Golf şi faptul că acesta se deplasează local cu emisii zero.

Multimedia

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. e-Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Navigaţie

Un simplu gest este suficient pentru a menţine cursul.

Cu greu aţi putea găsi un sistem multimedia care să ofere mai mult decât sistemul de navigaţie Discover Pro: de la controlul inovator cu ajutorul gesturilor, la funcţiile extraordinare de entertainment şi posibilităţile variate de conectare şi reprezentarea excelentă a hărţilor de navigaţie.

Car-Net Guide & Inform

Utilizaţi internetul la bordul automobilului dumneavoastră e-Golf. Iar smartphone-ul dumneavoastră pe post de telecomandă.

La Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Astfel, smartphone-ul dumneavoastră poate fi utilizat şi ca telecomandă pentru automobilul dumneavoastră e-Golf.

Tehnologie

Sistemul de propulsie electrică

În pas cu vremurile.

Condusul cu motor electric este mai incitant decât aţi putea crede. Pentru că încă de la prima rotaţie a motorului, acesta îşi dezvoltă cuplul maxim şi accelerează continuu, datorită transmisiei sale cu o singură treaptă de viteză.

Autonomia

Gândiţi eco. Ajungeţi mai departe.

Cu e-Golf puteţi să călătoriţi până la 300 km1⁾. Funcţia de selectare a modului de condus vă poate ajuta să conduceţi deosebit de economic, sau să optimizaţi reglajele maşinii în sensul sporirii sportivităţii sau a confortului.

Variante de încărcare

Reîncărcarea unui e-Golf este cât se poate de simplă.

Dumneavoastră decideţi cum vă reîncărcaţi automobilul e-Golf, alegând una din diferitele modalităţi disponibile.

O doză pentru încărcare în curent alternativ şi curent continuu.

Datorită dispozitivului Combined Charging System (CCS), e-Golf are nevoie doar de o priză de alimentare pentru încărcarea cu două ştechere diferite: curent alternativ prin cablul de alimentare pentru priza uzuală, staţii de alimentare şi Wallbox, precum şi încărcarea rapidă de la o sursă de curent continuu la staţiile publice de alimentare CCS.

Sisteme de asistenţă

ACC & Front Assist

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

Park Assist

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru e-Golf.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Scaune confortabile

Relaxaţi-vă.

Având un design inteligent, scaunele modelului e-Golf nu plac doar privirii, ci oferă de asemenea un nivel optim de confort. Mai ales la drum lung, nivelul ridicat şi constant de confort este binevenit.

Confortul la condus

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Sistemul standard de climatizare Air Care Climatronic şi Active Info Display, disponibil opţional, transformă orice călătorie cu e-Golf într-o experienţă specială.

Pachetul de piele ecologică

Interiorul va deveni astfel şi mai primitor şi elegant.

Creaţi-vă propria zonă de confort: Fiind de calitate superioară şi plăcută la atingere, pielea pachetului opţional Vienna, cu scaune confortabile pentru şofer şi pasagerul din faţă, vă oferă o ambianţă premium.

Paşii următori

1)  Autonomia indicată este autonomia conform ciclurilor de rulare conform NEDC pe standul de probă. Autonomia efectivă este diferită în practică. La condusul în stil uzual deplasărilor în practică, aceasta este de circa 200 km în media anuală şi depinde de stilul de condus, viteza de deplasare, anvelopele alese, utilizarea de consumatori pentru confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul ocupanţilor maşinii/sarcină, modul de condus selectat (Normal, ECO, ECO+) şi topografie.