Designul luminilor

În echiparea standard beneficiaţi de faruri Full-LED, care includ luminile de zi şi funcţia automată de reglare a luminilor de drum. Această funcţie contribuie la iluminarea optimă, făcând uz de senzori care detectează scăderea luminozității. În combinaţie cu sistemele opţionale de navigaţie, vă oferim faruri anticipative. Acestea iluminează carosabilul în curbe, încă înainte ca dumneavoastră să rotiţi volanul.

Blocuri optice spate impresionează la rândul lor cu tehnologie LED modernă, cu un design atractiv. Graţie luminilor dinamice de semnalizare posterioare, oferite pentru Arteon Comfortline şi Highline, nu călătoriţi doar în siguranţă, ci şi cu stil.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.