Inchidere meniu

Fahrzeug im Blick.
Alles, was Sie wissen müssen.

Fahrzeug im Blick.
Alles, was Sie wissen müssen.

Sie liegen im Bett und Ihre Gedanken kreisen: Ist das Licht im Auto ausgeschaltet? Sind die Türen abgeschlossen? Zum Glück müssen Sie sich darüber keine Sorgen mehr machen. Sondern schauen einfach auf dem Smartphone nach. Das verrät Ihnen am nächsten Tag auch, wo Sie geparkt haben. Und informiert über den Fahrzeugstatus oder anstehende Inspektionen vor der Reise. Nur fahren müssen Sie noch selbst.

Manualul de bord digital

 

Noul dumneavoastră Golf oferă o multitudine de funcții tehnice și de posibilități. Prin urmare, manualul de bord pentru noul Golf este disponibil nu numai în format tipărit sau online, ci și ca aplicație preinstalată direct în sistemul Infotainment al autovehiculului dumneavoastră. Găsiți răspunsuri rapide, clare și ușor de înțeles la întrebările dumneavoastră cu manualul de bord digital - interactiv și ușor accesibil prin portalul web We Connect sau direct în sistemul Infotainment al autovehiculului dumneavoastră.

 

Uși și lumini

 

Cu serviciul "Uși și lumini" vă asigurați comod, prin intermediul aplicației, că ușile masinii dumneavoastră sunt încuiate și că lumina de staționare este stinsă. O privire rapidă pentru o senzație de liniște.

 

 

 

Date deplasare

 

Funcția "Date deplasare" analizează comportamentul dumneavoastră în timpul condusului și vă oferă, de exemplu, informații despre consumul mediu.  

Poziție de parcare

 

Cu serviciul "Poziție de parcare" este suficientă o atingere a smartphone-ului și aflați imediat unde se află mașina dumneavoastră. Iar la nevoie, vi se indică și modul în care puteți ajunge cel mai repede la ea.

 

 

Stare autovehicul

 

Vizualizabile de peste tot: toate datele relevante despre autovehicul. De exemplu, autonomia rămasă, numărul actual de kilometri parcurși sau indicații privind faptul că bateria ar trebui reîncărcată.

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen