VW up! Aplicaţia Volkswagen "maps+more"

 

Vă arată care este drumul cel bun:  aplicaţia Volkswagen "maps+more" pentru Android sau iOS. 2D sau 3D: cu sistemul de navigaţie TomTom integrat, veţi ajunge rapid la destinaţie. Şi nu veţi evita doar blocajele din trafic, ci şi taxele de roaming în străinătate, datorită funcţiei de navigaţie off-line.

"maps+more" este un sistem cu adevărat polivalent, care vă permite să aveţi totul în vedere De exemplu, după ce l-aţi conectat prin Bluetooth, puteţi să accesaţi oricând agenda telefonului sau fişierele de muzică de pe smartphone-ul dumneavoastră - rapid şi simplu, graţie funcţiei de identificare a scrisului de mână. Dar şi datele automobilului, precum consumul instantaneu sau recomandările pentru reducerea consumului, oferite de populara funcţie "Think Blue. Trainer." se află la îndemâna dumneavoastră. O aplicaţie. Nenumărate funcţii.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul up! Mereu în centrul atenţiei!