VW Touran: Tele­fo­nie

 

Pregătirea "Comfort" permite conectarea telefonului mobil cu antena exterioară, în baza sistemului fără fir din consola centrală. Pregătirea "Business" permite chiar continuarea convorbirilor începute în afara maşinii, prin conectarea prin Bluetooth cu sistemul hands-free, iar telefonul poate fi păstrat în buzunar sau poşetă. Operarea se face în acest caz prin comandă vocală, cu ajutorul volanului multifuncţional sau prin intermediul sistemului de infotainment.

Conectarea telefonului mobil prin Bluetooth este posibilă graţie funcţiei incluse în dotarea opţională a sistemului radio "Composition Media" sau a sistemelor de navigaţie opţionale "Discover Media" şi "Discover Pro". Pentru celelalte sisteme radio, acest mod facil de conectare fără fir poate fi comandat adiţional în baza pachetului "Connectivity".

 

 

Detalii despre dotările Volkswagen pentru telefonie

 

 

În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Accesorii Originale Volkswagen vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Informaţii adiţionale cu privire la utilizarea dispozitivelor mobile şi la Car-Net sunt incluse în manualul de bord Volkswagen.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touran O nouă dimensiune, pe măsura oricărei provocări.