VW Touran: "Pure Air Climatronic" - climatizare pe 3 zone

 

Astfel, condiţiile climatice pentru zona din spate pot fi reglate cu uşurinţă de către pasagerii care ocupă locurile de pe al doilea rând de scaune, cu ajutorul unităţii de control de pe latura din spate a cotierei centrale. Adiţional, şoferul poate alege unul dintre diferitele moduri de climatizare, care influenţează controlul electronic inteligent al sistemului "Pure Air Climatronic": de exemplu, dacă la bord călătoresc copii mici, setarea "Gentle" vă poate ajuta la eliminarea curentului de aer.

Nu toate componentele aerului de la exterior sunt dorite şi în interior. De aceea, "Pure Air Climatronic" dispune de un filtru anti-alergeni cu cărbune activ, precum şi de un senzor de calitate a aerului. Practică este şi funcţia de climatizare a torpedoului, care vă permite să aveţi snack-uri proaspete la bordul maşinii.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touran O nouă dimensiune, pe măsura oricărei provocări.