VW Touran: App-Connect

 

Opţional, puteţi beneficia acum de accesul facil la aplicaţiile utile de pe smartphone-ul dumneavoastră, prin intermediul sistemelor "Composition Media", "Discover Media" sau "Discover Pro". Cu "App-Connect"*, anumite aplicaţii vor fi redate ("oglindite") prin USB pe display-ul sistemului dumneavoastră radio sau de radio-navigaţie, astfel încât funcţiile practice şi cele de divertisment ale smartphone-ului să vă stea la dispoziţie în noul Touran.

De exemplu, cu "ThinkBlue. Trainer" puteţi să vă analizaţi conduita la volan şi să învăţaţi cum să economisiţi combustibil conducând eficient. Sau cu "My Guide" puteți solicita recomandări pentru destinaţii interesante! Desigur, puteţi reda şi muzica de pe smartphone-ul dumneavoastră. "App-Connect"* este un sistem deschis, astfel încât, alături de propriile dezvoltări de la Volkswagen şi cele de la parteneri sau terţii independenţi pot extinde în permanenţă gama de aplicaţii oferite. Deci, ne aşteptăm la multe dezvoltări şi extinderi incitante.

 

Detalii despre App-Connect

 

 

Vă rugăm să aveţi în vedere că momentan, standardul MirrorLink este suportat doar de un număr redus de telefoane mobile de pe piaţă. Volkswagen colaborează strâns cu producătorii mari de smartphone-uri pentru a promova disponibilitatea MirrorLink la scară largă. Apple "CarPlay" şi Google "Android Auto" sunt activate mai târziu în România. Vă rugăm să verificaţi dacă dispozitivul dumneavoastră este compatibil cu MirrorLink, Car Play sau Android Auto. Utilizarea aplicaţiilor se face exclusiv prin intermediul telefonului dumneavoastră mobil. Vă rugăm să aveţi în vedere condiţiile dumneavoastră contractuale pentru serviciile de date şi internet.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touran O nouă dimensiune, pe măsura oricărei provocări.