Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Polo Liniştitor de sigur şi inovator.

Cu siguranţă, ştie cum să impresioneze.

La bordul unui Volkswagen Polo nimic nu vă tulbura liniștea prea repede. Pentru că are mai multe sisteme de asistenţă la bord ca niciodată. Acestea  monitorizează în permanenţă șoseaua, avertizează şoferul şi pot chiar interveni în cazul unor situaţii riscante. Dar, indiferent cât de calm porniţi la drum: VW Polo vă va entuziasma de fiecare dată ca la prima călătorie.

Încrederea trebuie câştigată.

Dar uneori este generată instantaneu. Aşa cum se întâmplă cu Volkswagen Polo, datorită designului încrezător, cu linii clare şi detalii pur şi simplu frumoase, precum grila radiatorului cu inserţii cromate sau barele de protecţie modificate. Totul garantează o apariţie impresionantă şi emană siguranţă - încă înainte de a fi urcat la bord.

Speciale şi cu o personalitate puternică.

Farurile cu LED vorbesc în acelaşi limbaj al formelor ca restul modelului VW Polo. Lumina generată de diode este asemănătoare cu cea naturală, fiind astfel foarte plăcută pentru ochiul uman. În comparaţie cu farurile cu halogen, cele cu LED generează o lumină mai puternică. Astfel carosabilul este iluminat optim, iar şoferul beneficiază de un nivel mai ridicat de siguranţă.

Galerie de imagini

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Multimedia

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu pachetul opţional "Conectare" disponibil în oferta Volkswagen Polo, aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control. Pachetul permite de asemenea și crearea unui hotspot folosind CarStick-ul în combinaţie cu sistemul de navigaţie "Discover Media".

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Prin intermediul conexiunii de Internet puteţi fi în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Prin intermediul serviciilor on-line "Car-Net Guide & Inform" aveți la dispoziție o varietate de funcţii care să vă asiste în călătoriile dumneavoastră.

App-Connect

Automobilul dumneavoastră Volkswagen devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Cu sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia în timp ce conduceți, puteţi folosi aplicaţiile compatibile disponibile prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră de infotainment.

Radio şi navigaţie

Multimedia în maşină.

Sistemul de radio-navigaţie Discover Media se remarcă prin polivalenţă şi operarea facilă. Dispune de un touchscreen de 16,5 cm pentru afişarea optimă a hărţilor și  diferite posibilităţi de conectare: USB, două slot-uri SD și Bluetooth. "Discover Media" vă pune la dispoziție o varietate de funcții moderne dintre care veți aprecia cu siguranță cele şase difuzoare care vă permit să ascultaţi posturile preferate de radio sau CD-uri cu fişiere în format MP3 sau WMA.

Marea lume a infotainment-ului

Distracţie maximă între start şi finiş. Aflați totul despre sistemele radio şi de navigaţie, precum şi despre Car-Net şi sistemele de telefonie incluse în oferta VW Polo.

Sisteme de asistenţă

ACC şi Front Assist

Puteţi să vă relaxaţi, chiar şi atunci când traficul e aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un sistem de asistență care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară pe următorul segment de drum? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Camera video pentru marşarier "Rear View"

Pentru că nu aveţi ochi la spate.

Camera video pentru marşarier "Rear View" (dotare opţională) vă permite să vedeţi zona din spatele maşinii şi vă ajută la manevrele de parcare.

Sistemul de detectare a oboselii

Îşi dă seama când aveţi nevoie de o pauză.

Imediat ce detectorul de oboseală identifică, de exemplu, că şoferul acţionează volanul în mod diferit faţă de cel uzual, îi recomandă o pauză, prin semnale acustice şi vizuale, în măsura limitelor capacităţii sale de funcţionare.

Sistemul de frânare Multi Collision Brake

Pentru ca un accident să nu determine şi alte accidente ulterioare.

Sistemul de frânare Multi Collision Brake iniţiază frânarea în urma unei coliziuni, pentru evitarea
altor coliziuni ulterioare.

 

Eficienţă

Motoare

Economii puternice.

Motoarele noilor modele Volkswagen sunt deosebit de puternice, în condiţiile unor emisii reduse. Propulsoarele eficiente care îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6 sunt un reper pentru mobilitatea sustenabilă.

BlueMotion Technology

Dacă un consum redus este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Polo BlueMotion îmbină numeroase componente care redefinesc standardele, reducând consumul şi emisiile de CO₂.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje

Schimbaţi vitezele mai rapid şi mai eficient.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje schimbă vitezele automat, fără a întrerupe puterea de tracţiune. Aceasta este posibil graţie celor două ambreiaje care pregătesc următoarea treaptă de viteză încă înainte ca aceasta să fie selectată.

Confort

Alcantara/Piele ecologică

Bucuraţi-vă de accente şi mai rafinate la interior.

Veţi vedea și veţi simţi la atingere cum tapițeriile Alcantara cresc confortul de la interior cu încă un nivel. Această plăcută dotare opţională conferă de asemenea un plus de sportivitatea designului.

Tapiţerii

În tendinţe.

Datorită culorilor şi modelelor alese cu grijă, tapiţeriile care completează cu eleganță designul Volkswagen Polo vor fi atractive şi după trecerea anilor.

Confort

Confort pe toate locurile.

Fie că aveţi de făcut doar un drum scurt sau că plecați într-o călătorie mai lungă, fiecare linie de echipare vă oferă dotări deosebite pentru confort.

Panoul de instrumente

Orientare dintr-o privire. 

Informaţiile relevante sunt disponibile cât ai clipi, fără a vă distrage atenţia de la trafic.

Paşii următori